Widok

Podsłuch - gdzie kupić i który wybrać?

Opinie do artykułu: Podsłuch - gdzie kupić i który wybrać?.

Afera podsłuchowa przypomniała nam o powszechnej dostępności gadżetów detektywistycznych, czyli niewielkich kamer, mikrofonów i dyktafonów, które służyć mogą dokumentacji słów wypowiedzianych przy różnych okazjach. Nowoczesne technologie wykorzystywane między innymi przez licencjonowanych detektywów, mogą nas zaskoczyć.- Rynek jest wręcz przepełniony gadżetami, które mogą przydać się w naszej pracy - mówi Anna Głód z agencji detektywistycznej Detektyw24. - Każdy może dziś zakupić okulary z ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Współczucie

dla wszystkich muszących korzystać z takich gadżetów aby kontrolować małżonka .
Świat tak szybko się kręci że zamiast cieszyc sie z tego co mamy, zyjemy tym co chcielbysmy miec a czego nie mamy. Doszukujemy sie na siłe niewiernosci partnera zamiast sprawiac zeby do tego nie dochodzilo.
popieram tę opinię 87 nie zgadzam się z tą opinią 16

Taa

A moze Ty masz zbyt bujna...
A tak przy okazji to portal "Trojmiasto" schodzi na psy. Psom nie ublizajac. Ja wiem, ze sezon ogorkowy, brak tematow, ale moze lepiej wg zasady, ze: Blogoslawieni ci, ktorzy niemajac nic do powiedzenia nie oblekaja tego w slowa.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak naprawdę to o co ci chodzi, idź na spacer
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znaczy że co, na wakacje mają wyłączyć portal

i wywiesić wielki baner "Zamknięte"? Rozumiem że przemyślałeś skutki z biznesowego punktu widzenia.

nie mozesz s****ic, zeby do tego nie dochodzilo. Wystarczy ze trafi sie na wyjezdzie jakas mila kolezanka, kotra "doskonale rozumie twojego meza", "wie jakim on jest wspanialym i niedocenianym czlowiekiem", on ma troche w czubie i zdrada gotowa. Naprawde niewiele trzeba jak baba sie uprze na cudzego faceta. I niewazne, ze ty sie starasz, jestes megazonka, troskliwa, kochajaca, rozumiejaca. Jak facet bedzie chcia zdradzic to zdradzi. Niewazne, co ty zrobisz, czy szpagat czy stanie na glowie. Jak ktos bedzie chcial zdradzic to do sasiadki/sasiada wyskoczy na kwadras podczas gdy ty odwozisz dzieci do szkoly, albo na zajecia. To niewazne jak ktos sie stara. JEslu 2 strona nie potrafi utrzymac nog razem, albo jajek we wlasnych spodniach nic nie poradzisz. I to nie jest tak, ze tylko ci co po nocach sie szlajaja zdradzaja. Najgorsi sa ci przyladni mezulkowie i grzeczne zony, ktorzy prowadza podwojne zycie swietnie udajac.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dlatego trzeba mieć zdrowe podejście do tematu związku. Mój mąż wie, że jak mnie zdradzi i powie mi o tym, to po prostu każdy pójdzie w swoją stronę, bo po zdradzie nie da się żyć w zaufaniu. Jeśli zdradzi i będzie próbował to ukryć a zdrada wyjdzie na jaw za jakiś czas (a wyjdzie na pewno) to wie doskonale, że mu odrąbię jaja żywcem, przede wszystkim za to, że naraża mnie na syfa od jakiejś niepewnej jurnej samicy. To samo dotyczy mnie. Oboje żeśmy się w tej kwestii dogadali przed ślubem. Myślę, że to uczciwe podejście.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

jest jeszcze trzecie wyjście

dzięki takiemu dogadaniu się żyjesz w przekonaniu że wszystko ok a on bzyka jak tylko się da na boku

problem w tym szanowne Panie że chcecie mieć facetów których muszą wam zazdrościć koleżanki, jak już zazdroszczą to go chcą a jak chcą to nic już męża nie powstrzyma, pula genów jest ograniczona, dlatego też każda kobieta chce geny samca alfa, nawet jeśli chodzi tylko o sex to kobieta podświadomie pójdzie z takim z którym mogłaby mieć dziecko i tu powrót do początku - mąż super samiec alfa którego wszystkie zazdroszczą ma być wierny??? alfa nigdy nie jest wierny, więc jak chcesz wiernego to bierz pantoflarza i nie pieprz o odrąbywaniu jaj bo znajda się 2-3 laski które nie pozwolę twojego męża tknąć, a tak swoją droga ile znasz wolnych rozwodników i ile wolnych rozwódek, bo ja rozwodników wolnych nie znam ale tych drugich są napęczki, też chciały swoim byłym jaja odrąbywać, dzisiaj szlochają zasypiając same i się modlą aby kolejny facet który przewija się przez ich łóżka zawitał na dłużej niż 2-3 noce, więc zanim ponownie zasyczysz żmijko na forum popatrz w lustro i upewnij się że mąż po pracy chce wracać prosto do domu...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

no pewnie

ja rozumiem, wszystko jest dla ludzi. Ale reklamowanie tego już niekoniecznie.
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 6

art. sponsotowany

Reklamują tutaj rzeczy od 300 zł.. a wiecie że takie namierzanie telefonu jest za Free? Sciagacie program antywirusowy avast na androida i tam jest opcja antykradzież od lokalizacji po smsy połączenia blokowanie telefonu. Ale o tym cisza bo za darmo..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ręce opadają...

To już naprawdę nie ma lepszych tematów, żeby wypełnić wierszówkę?
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 7

są ale są tajne
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepsze tematy

z pewnością pojawią się, gdy deluxe podsłuchy staną się modne. ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie nadaje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

a czy Sikorskieko,śienkiewicza itp myslisz ze obchodzi to jak to zostało napisane?

nikogo to nie obchodzi liczy sie efekt
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przed zakupem w podanych tu sklepach

radzę sprawdzić ceny tych samych urządzeń na Allegro. Kupilem pendrive z marzą równa 1000%. Oczywiście mamy wolny rynek, ale na tych sprzętach mało kto sie zna a sprzedawcy dość perfidnie wykorzystjua
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja radzę sprawdzić na aliexpress

większość sprzedawców z allegro właśnie tam kupuje swój towar. Oczywiście są to wszystko podróbki, od elektroniki, po odzież buty i wszystko inne.
Allegro nie dba w ogóle o to żeby nie sprzedawali podróbek, wystarczy wpisać NOKLA w wyszukiwarce allegro żeby się przekonać ile tego syfu jest. Zgłaszałem już wielokrotnie podróbki przez formularz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo tutaj:

deal extreme . com (poskładaj całośc). Tanio i pewnie.

Chyba za bardzo nie rozumiem co to ma wspólnego z działem DELUXE

I życzę wszystkim, żeby nie musieli korzystać z tego typu wynalazków.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 0

to dział dla buraków nowobogadzkich i snobów czyli poprostu dla pustaków

dlatego temat jest dobry :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak mąż nie potrafi zaspokoić swojej żony

i myśli tylko o tym żeby jemu dobrze było to nie ma się co dziwić że baby idą do innych, tak samo jak faceci, którzy mają panienki na boku lub korzystają z usług prostytutek bo żony traktują seks jako kartę przetargową.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tylko kiedy...

może człowiek zaspokajałby tę swoją żonę ale kiedy,
rano brać się za takie zaspane, nieumalowane czochradło to zaraz ochota odejdzie a wieczorem jak przez cały dzień człowieka denerwuje bo bardziej ochota zamordować w afekcie niż do seksu :))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale pseudoreklama!!

Najdrozszy sklep w układzie słonecznym. Kogo Wy tutaj cytujecie? Zupełnie bez pojęcia... heheheh..Gratuluje.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

mówi małżonek przyłapany na zdradzie

Kochanie ktoś chce zniszczyć nasz związek a tak w ogóle to ty się o tym dowiedzialas nielegalnie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bug

Ja zamontowałem przyzwoite i czułe podsłuchy w salonie, sypialni oraz kuchni i włączam je przed wyjściem do pracy. Niepracująca żona o niczym nie wie :)
Niezły mam potem ubaw, kiedy słucham sobie nagrań - jak to żona sobie plotkuje w kuchni przy kawce z przyjaciółką albo rozmawia przez telefon :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 32

żona powinna podać cię do sądu za naruszenie prawa do prywatności
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Radosław, ciekawe czy będzie ci do śmiechu jak usłyszysz kilka szczerych słów o sobie...Szkoda, że nie da się wtedy zobaczyć twojej miny... wrażenia byłyby bezcenne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i znalazłeś coś ciekawego w tych plotach przez telefon?

Współczuję życia - kto ma czas na siedzenie i słuchanie o czym plotkują inni? To tak jakby oglądać tandetny serial w telewizji.

Ograniczone zaufanie:)

Jestem za zaufaniem w związku ale jeżeli intuicja podpowiada Ci, ze Twój facet lub kobieta jest nieuczciwa zawsze obowiązkowo sprawdź to. Jeżeli okaże sie, ze nie miałeś/miałaś racji zapomnij i pozbądź sie urządzeń:) A jak okaże sie, ze miałeś/ miałaś racje to zaoszczędzisz prawdopodobnie kilka lat z życia:) Zdradzić najtrudniej jest pierwszy raz zaś każdy kolejny jest już dużo łatwiejszy. Niektórzy mają w genach zdradzanie i szkoda na taka osobę życia i emocji.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skąd wiesz, że każdy kolejny raz jest łatwiejszy?

To Twoje doświadczenie, czy szerzysz teorie usłyszane od kogoś, niepotwierdzone własnym doświadczeniem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Doswiadczylam tego :(...

Maz "zbieral haki" na mnie - zanim wniosl sprawe o rozwod... Najpierw swoim traktowaniem mnie i dokuczaniem doprowadzal mnie do skrajnej rozpaczy; potem - kiedy krzyczalam oszalala z bolu i bezsily - nagrywal to. Jego rodzina znala mnie ponad 30 lat... a jednak uwierzyli w te nagrania. Dobrze ze sedzia okazal sie madrym czlowiekiem - wysmial te nagrania w ostrych slowach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra dobra, na łzy nas nie nabierzesz. Wiemy dobrze jak okrutne potrafią być kobiety, a jakimi aniołami się pokazują dla znajomych, rodziny i sądów. Żeby wziąć rozwód z kimś z kim się ślub brało... to musiałaś mu nieźle nagrabić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

podsłuchy w niskich cenach

w dobrych cenach podsłuchy programy znajdziecie na spyphone.pl

Kontrola

Jak to mawiają - Kontrola podstawą zaufania. Ja kupiłem sobie taki podsłuch w pamięci pendrive: http://spy-center.pl/dyktafony-ukryte-c-9_11.html w sklepie SpyCenter.pl. Mam teraz i na mechanika i na żonę i na dziecko jak coś odwala. Naprawdę staram się nie naduzywać, ale teraz śpię spokojnie jak nigdy.

podsluch??

Mnie np chodzi o sprawdzenie czy przypadkiem nie mam zalozonego podsluchu. Dlaczego? ,bo od dluzszego czasu podczas mojej nieobecnosci ktos wchodzi do mego mieszkania i mogl ( ub mogli zalozyc) podsluch? O innych,,przyjemnosciach'' z ich strony nie wspomnę!

podsłuch

montowanie podsłuchów w domu i nagrywanie bliskich to zupełnie nie dla mnie. Ale miałem "kontakt" z podsłuchami, kiedy w pracy zaczęły się dziać dziwne rzeczy... poza naszą ekipę z "kuchni" wychodziły różne rzeczy, co strasznie popsuło relacje między nami. Kumpel przyniósł w końcu wykrywacz i się okazało, że szef nam podsłuch założył. Mieliśmy potem ubaw z tego,. bo celowo opowiadaliśmy dziwne historie a potem założyliśmy zagłuszacz - on się zorientował, że my wiemy i generalnie było mu strasznie głupio, przez co zaczął nas lepiej traktować :) a jak ktoś się obawia, że jest podsłuchiwany to tu jest wykrywacz, ziomek twierdzi że skuteczny https://elektrostator.pl/laserowy-wykrywacz-kamer-podsluchow-kompas-s16.html

Przydatne

Myśmy się z mężem zaopatrzyli również w tego typu "gadżet" ze spy shopu do firmy, bo niestety ale konkurencja nie śpi i trzeba było jakoś ustalić co się dzieje, że mają informacje których mieć nie powinni. Winny w firmie się szybko znalazł niestety. Przynajmniej proceder został ukrócony ale zaufania szybko się nie wróci.

podlsuch z lokalizatorem

Ja miałem niestety konieczność zastosowania takiego urządzenia. Zakupiłem lokalizator AZ16000 razem z funkcją podsłuchu. Niestety prawda okazała się bolesna.... Zona na mój widok - bo wiedziałem dokładnie gdzie jest wpadła wręcz w paranoje. Oczywiście związek zakończył się i w sądzie jak się okazało zarówno dowód z lokalizatora jak i nagranie okazało się przydatne...

Pendrive-nieporozumienie

Kupiłam szpiegowski pendrive, w liczbie 2 sztuk, przez internet. Wyglądają identycznie jak na zdjęciu z artykułu.
Szajs taki, że ze szpiegowaniem to nie ma nic wspólnego. Co najwyżej z zabawką dla niedorozwiniętego przedszkolaka.
Urządzenie miało wykrywać ruch i wtedy nagrywać. Tylko że jak ruch ustaje, po krótkim czasie to szajsostwo wydaje tak mocne wibracje zawiadamiając, że przestaje nagrywać, że każdy nie dość, że to usłyszy, to i zobaczy. Bo aż się przy tym pendrive obraca w poziomie o spory kąt.
Mało tego, że się obróci, to nie jest już nacelowane na miejsce do nagrywania.

Pendrive- nieporozumienie, cd.

Możecie polecić przedmioty- zakamuflowane kamerki, które przetestowaliście i nie są nieporozumieniem?

darttt

Łatwo można wgrać komuś na komórkę podsłuch ze strony spyphone-android.pl. Sam to zastosowałem u swojej dziewczyny...która już nie jest moją dziewczyną :P Okazało się że równocześnie kręciła ze mną i jeszcze z dwoma innymi facetami. Chodziło jej tylko o pieniądze.

model

Na sam początek taki model ze spy shop jako jednocześnie usb MQ-U350 wystarczy

Są inne rzeczy

Oczywiście, że chińska tandeta się do niczego nie nadaje. trzeba brać ze sprawdzonych źródeł jak np SpyShop gdzie ja kupułem wykrywacz podsłuchów. Nie chcielibyście wiedzieć gdzie są...

Trzeba uważać

Takich gadżetów trzeba używać z rozwagą, dlatego polecam firmę Esonic, szczególnie modele U350 i U300, bardzo dyskretne i warte swojej ceny.
do góry