Widok

Podziękowania dla Leszka Wendt

Witam wszystkich, szczerze polecam szkołę EXPERT, rewelacyjna pod każdym względem!!!!

Zacznę od podziękowań dla mojego instruktora Leszka Wendt, który jest profesjonalistą pod każdy względem. Dziękuję z całego serca!!! Miałam już doświadczenie w innych szkołach, jestem szczególnym przypadkiem i próbowałam zdać od 2004 z dość długimi przerwami jednak po paru godzinach jazd z Leszkiem czułam się pewniej niż po wyjeżdżeniu 30 godzin w innym ośrodku . Jest bardzo cierpliwy i zarazem wymagający , jazda i przygotowanie jest dopracowane pod każdym względem. Dziękuję losowi że to właśnie na Niego trafiłam , dziś jestem już po zdanym egzaminie !!!
Fantastycznie przeprowadzona część teoretyczna przez Pana Wojtka , rozwiała wszystkie nurtujące pytania .
Serdeczne podziękowania dla właściciela, Pana Leszka , gratuluję wspaniałych instruktorów .
-Pozdrawiam Kasia P.
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszystkich i polecam szkołe EXPERT - rewelacja !!

Szczególne podziękowania przesyłam dla mojego Cudownego instruktora Leszka Wendt, to wspaniały człowiek!! profesjonalism, spokój, cierpliwosc, usmiech, ma wszystko dopracowane na maxa!! Leszek może przeczytasz moja opinie, dzięuje Ci z całego serca, jestes naj naj lepszy. Wszystkim polecam tylko Leszka Wendt. Jestem po zdanym egzaminie i wiem, że Leszek miał w tym swój duży udział :o )

Serdecznie pozdrawiam
Hania P.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry