Widok
Podziękowania dla pana Mateusza.
U fryzjera w Beauty Heaven byłam po raz pierwszy i wyszłam oniemiała z zadowolenia.Włosy strzygłam i modelowałam w różnych miejscach, u różnych fryzjerów-kobiet i mężczyzn, w tym nawet u mistrzów Polski i innych "profesjonalistów" pracujących na nie wiadomo jak wyszukanych kosmetykach itp. Niestety jakoś żaden z nich kompletnie nie potrafił stworzyć mi fryzury o jaką prosiłam,a chcę podkreślić, że moja fryzura nie jest niczym wymyślnym. W Beauty Heaven pan Mateusz uważnie mnie wysłuchał, wypytał jeszcze o kilka szczegółów, wziął nożyczki i po prostu ściął mnie tak jak sobie życzyłam. Byłam ogromnie zaskoczona (pozytywnie oczywiście) tym bardziej, że przed wizytą, wiedziona wieloletnimi złymi doświadczeniami z innych salonów, byłam z góry nastawiona bardzo sceptycznie. A tu chłopak bez problemu wziął dwie pary nożyczek i ot tak włosy ściął, pocieniował, wysuszył, ułożył i efekt prawie mnie zwalił z fotela. Fach w ręku, profesjonalizm, wyczucie i przede wszystkim słuchanie klienta!
Jeśli chodzi o koloryzację to jeszcze jej w Beauty Heaven nie próbowałam, więc się nie wypowiadam.
Panie Mateuszu- bardzo dziękuję. Było mi bardzo miło oddać w Pana ręce swój image ;-)
Hasta la vista!
Jeśli chodzi o koloryzację to jeszcze jej w Beauty Heaven nie próbowałam, więc się nie wypowiadam.
Panie Mateuszu- bardzo dziękuję. Było mi bardzo miło oddać w Pana ręce swój image ;-)
Hasta la vista!
Moja ocena
Beauty Heaven
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.5
* maksymalna ocena 6