Widok
Podziękowania.
Dr Maciej Laskowski wraz ze swoim zespołem przeprowadzili u mnie zabieg rekonstrukcji ACL'a. Jedyna co mogę napisać to, że lepiej nie można trafić! Czas spędzony w szpitalu ograniczony do niezbędnego minimum, świetna i fachowa opieka. Przed wypisem do domu wizyta rehabilitanta, który pokaże jak obchodzić się z kulami i jak odnaleźć się w nowej sytuacji. Pan dr Laskowski to wspaniały lekarz, dla którego pacjent to przede wszystkim człowiek, któremu chce pomóc, a co najważniejsze jako jeden z nielicznych może to zrobić!!! Ja osobiście jestem zachwycona przebiegiem leczenia i drugi raz wybrałabym tak samo. Panu Maciejowi ogromnie dziękuję, za wszystko co dla mnie zrobił, a sobie życzę, żeby takich lekarzy z powołania było więcej.
Moja ocena
NZOZ MD Medica
kategoria: Prywatne kliniki
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Z przykrością stwierdzam że mój komentarz z przed dwóch lat to tylko pobożne życzenie młodej dziewczyny, która błędnie zinterpretowała chęć wyłudzenia pieniędzy. Na moje nieszczęście trafiłam do pana doktora jeszcze raz we wrześniu 2012. Werdykt, operacja i to jak najszybciej. Niestety naiwność młodego człowieka nie zna granic. Ostatnią rzeczą która przyszłą mi do głowy to że ten człowiek chce tylko wyciągnąć ode mnie kasę, no i wyciągnął. Dziś po kolejnych 6 miesiącach rehabilitacji, codziennych ćwiczeń i bólu czekam na wyrok, czy potrzebna będzie kolejna operacja. Czy jest jeszcze szansa żeby naprawić to co pana zespół zepsuł podczas 3 operacji, które na mnie wykonaliście. Do wszystkich, którzy sugerują się tymi komentarzami, zastanówcie się 10 razy zanim dacie się zoperować temu człowiekowi. Ja pozwoliłam na to trzy razy i to był największy błąd mojego życia!!!