Widok

Podziękowania

Diagnosteo Temat dostępny też na forum:
Chciałabym podziękować panom Bartłomiejowi Rawskiemu oraz Jakubowi Górskiemu za ich oddanie dla pacjenta. Od dwóch lat leczono mnie na osteoporozę ale bez rezultatów. Badania kontrolne pokazywały, że jest coraz gorzej z moimi kośćmi pomimo leczenia. Za namową mojej koleżanki, która jest pod opieką wyżej wymienionych doktorów, trafiłam do nich. Badanie ukazało osteoporozę, ale wynik został mi bardzo szczegółowo i zrozumiale dla mnie wyjaśniony przez dr Bartłomieja Rawskiego, dzięki czemu wiedziałam na czym polega moja choroba. Napisał mi jakie badania powinna mieć zrobione na wizytę w Poradni Osteoporozy. Świetny diagnosta. Dwa tygodnie po densytometrii trafiłam na wizytę do dr Górskiego. Natomiast dr Jakub Górski zapoznał się z wynikami, wypytał mnie szczegółowo o wszystko i zaproponował leczenie. Wizyta znów bardzo przyjemna i godna polecenia. Świetny internista. Nie wiem czy leczenie jest skuteczne ponieważ dopiero za 5 miesięcy mam kontrolną densytometrię, ale opieką Panów nade mną naprawdę bardzo profesjonalna i bardzo miła. Ceny też bardzo przystępne. Polecam wszystkim !!! Godni polecania i zaufania.
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry