Widok

Podziekowanie od fotografa

Wielkie dzięki za cierpliwość i wyrozumiałość wszystkich uczrstników H25 jaką wykazali się podczas robienia zdjęć.Ja sam nie wiem jak bym się ustosunkował do fotografa mając tyle kilometrów w nogach co Wy.Reportaż z imprezy ukaże sie w "gazecie poznańskiej" 2 maja(piatek)Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI.:):):)
Pozdrawiam
Filip Springer
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Własnie przeglądam archiwum sieciowe Gazety Poznańskiej - i nie mogę znaleźć tam tego sprawozdania... ktoś je widział w wersji drukowanej ?
Niestety, rownież nie mogę dokopać się do zarówno artykułu jak i zdjęć w Gazecie Poznańskiej.
Byłabym wdzięczna za podanie link'u do strony lub o jakiekolwiek sprostowanie, które umożliwioby mi wgląd w relację z Harpagana
Jolka
Witam
Przyłączam się do prośby Jolasi. Podajcie jakiś link do tej fotorelacji !!
Pozdrówka
Rzeczywiście z tego co wiem na stronie internetowej moich zdjęć nie znajdziecie.Artykuł się ukazał 2 maja w magazynie gazety poznańskiej.Znalazło się tam 5 moich fotografii ale w sumie w czasie całego rajdu wykonałem ponad 300 fotografi.Postaram się w jakiś sposób udostępnić je wszystkim uinternetowionym harpaganom(tym niedoszłym też:)ale prosze uzbrojcie się w cierpliwość,cały materiał mam na kliszach których nawet jeszcze nie odebrałem z redakcji,jak je odzyskam zeskanuję ile się da i puszczę w świat.Z resztą organizatorzy mają zapewniony dostęp do wszystkich zdjęć więc może coś pokażą na stronie(jak im tylko wyślę).To wszystko musi jednak trochę potrwać.Już teraz wiem że w nastepnym Harpaganie wezmę udział jako uczestnik,bo cała impreza zrobiła na mnie wielkie wrażenie.Jeszcze raz wielkie dzięki i jeszcze raz proszę o odrobinę cierpliwości.
z niecierpliwoscia czekamy na adresik do tych fotoskow :]
organizatorzy już maja fotki z h-25.teraz ich ścigajcie:):):):):)
pozdrawiam.
filip springer