Widok
Podziękowanie
Chciałabym jeszcze raz podziękować Panu notariuszowi za niezwykle staranne i życzliwe zajęcie się moimi sprawami majątkowymi. Jestem szczególnie wdzięczna za cierpliwość i precyzję w wyjaśnianiu mi znaczenia sformułowań prawnych użytych w przygotowanych dokumentach. Godne pochwały jest duże zaangażowanie Pana w znalezieniu jak najkorzystniejszego rozwiązania życiowo ważnej dla mnie sprawy.
Pan notariusz Łukasz Kurecki to bardzo profesjonalny i rzetelny prawnik. Godna zauważenia jest jego wysoka kultura osobista i duży szacunek z jakim darzy swojego klienta. W przystępny sposób, a jednocześnie rzeczowo i wyczerpująco odpowiada na wszystkie zadawane pytania. Dba o to by klient był w pełni świadomy treści przygotowanego dokumentu. Pan notariusz w szczególnych przypadkach również załatwia sprawy w domu klienta.
Jestem osobą pracującą, toteż szczególnie cenię sobie elastyczność godzin pracy kancelarii Pana Kureckiego (duża ilość godzin popołudniowych i możliwość umówienia się w soboty).
Obsługa klienta przebiega bardzo sprawnie i co warto dodać w miłej atmosferze.
Ceny usług proponowanych przez Pana notariusza są bardzo umiarkowane, a ich jakość bardzo zadawalająca.
Szczerze polecam.
Pan notariusz Łukasz Kurecki to bardzo profesjonalny i rzetelny prawnik. Godna zauważenia jest jego wysoka kultura osobista i duży szacunek z jakim darzy swojego klienta. W przystępny sposób, a jednocześnie rzeczowo i wyczerpująco odpowiada na wszystkie zadawane pytania. Dba o to by klient był w pełni świadomy treści przygotowanego dokumentu. Pan notariusz w szczególnych przypadkach również załatwia sprawy w domu klienta.
Jestem osobą pracującą, toteż szczególnie cenię sobie elastyczność godzin pracy kancelarii Pana Kureckiego (duża ilość godzin popołudniowych i możliwość umówienia się w soboty).
Obsługa klienta przebiega bardzo sprawnie i co warto dodać w miłej atmosferze.
Ceny usług proponowanych przez Pana notariusza są bardzo umiarkowane, a ich jakość bardzo zadawalająca.
Szczerze polecam.
Moja ocena
Kancelaria Notarialna
kategoria: Kancelarie notarialne
obsługa: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6