Widok

Podzielna uwaga

Fajnie ze klub jest otwarty az tak dlugo, mozna sie wybawic do rana. parkiet faktycznie bez szału nie jest wielki ale pobawic sie mozna, mi to jakos nie przeszkadzało. Czasem zdarza sie ze jest tylko ludzi ze niema niema jak stac nawet bo kazdy na siebie wpada, przepychaja sie ale klub tez jakos musi zarobic na utrzymanie.

Tylko jedno mnie przeraza, te niektore panny co tam wchodza, pijane jak worki, ubrane jak z ulicy (dobra, moze tak lubia ), i s****ace sie juz do kogos jak przypadkiem w drodze do WC sie na nie wpadnie przez osoby tanczonce na parkiecie, patrza sie krzywo. Jedna taka mała czarna raz sie s****a do 3 albo 4 dziewczyn, bramka to widziała bo stala obok, zamiats podejsc do niej i powiedziec zeby sie uspokoiła albo ja wyprosic z klubu to tylko stali i czekali na akcje...??

Coraz wiecej dziewczyn z kabaretu, ostatnio zobaczyłam dziewczyny przy lozy, co sie dowiedzialam ze byly to dzi***ki , siedzialy i pily wodke a jedna z nich padła, totalne zwloki.

A co do selekcji, przeczytałam ze ktos narzekał ze niema selekcji 21 lat, lepiej by wpuscili osobe co ma 18-19 lat i potrafi sie zachowac w klubie niz taka co ma 25 lat lezaca nieprzytomna na lozy albo s****aca sie do innych.
Moja ocena
Que Pasa kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dalej polecasz?
taa, wiem o które ci chodzi-powiększone cyce i usta, sztuczne rzęsy i pazury, lepiej z nimi nie zaczynać...a one klubu na pewno nie zmienią więc chyba my musimy....

Podzielne opinie tu widzę .

Czy wpuszczają tam 15 latki 16 ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chce sobie iść na normalną imprezę .

Gdzie mogę sobie iść bez sprawdzania legitymacji wiek 16 nie skończone . ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
hehe idz do que pasy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
do cukierni na pączka idz a nie do que passy! żałosne!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry