Widok
Podziwiam sprawność i supeer zorganizowanie Pani Yvetty Dobroczek na prowadzonym przez Nią AQUA AEROBIKU!!!!!!!!!!!
Obserwowałam zajęcia prowadzone przez Panią Dobroczek Yvette w ubiegłym roku podczas zajęć aquaaerbiku u innej instruktorki i postanowiłam ,że w tym roku (mam na myśli wrzesien 2008)bede się starala o miejsce na zajęciach u Pani Dobroczek.Bardzo lubię sposób prowadzenia zajęć-uważam je za wysoce profesjonalne i na żadnych zajęciach nie nudziłam się!!!!!!! Jestem osoba bardzo zapracowana i relaks w wodzie podczas Ćwiczen sprawia mi ogromna radość i ładuje moje "akumulatory" na dalsze dni prac (a pracuje 280 godzin w miesiącu).Mam tylko jedno zastrzeżenie a mianowicie -dlaczego zajecia trwaja tylko 40 minut a ja bym chciała więcej i więcej!!!!!!.Po za tym podziwiam sprawność i supeer zorganizowanie Pani Yvetty.To ,że nie jest nudno na zajęciach to mało po prostu prowadząca Yvetta Dobroczek jest wizytówką i uosobieniem FITNESSU i jest co naśladować, A NIE JAK U INYCH PROWADZĄCE SĄ OTYŁE I NIEMRAWE i tak naprawdę same potrzebują aqua fitnessu dla siebie oraz przydały by się im lekcje z rytmiki .Sama wybrałam i jest szczęśliwa z
Moja ocena
Argonaut
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 6
oferta: -
wyposażenie: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6