Widok
Koszt napisu pirotechnicznego w tym przypadku imiona - to 300-350 zł za literę z tego względu iż litera powinna mieć wymiar minimum 1m na 1m aby była dobrze widoczna z pewnej odległości.
Co do pokazów minimalna kwota pokazu pirotechnicznego z obsługą to 1500 zł poniżej tej kwoty sprzedajemy zestawy do samodzielnego odpalania i tu nie ma granic cenowych mniej więcej jeśli pary decydują sie na taki zestaw jest to mnie więcej w kwocie od 300-800 zł nie jest to już aż tak drastyczna kwota przy organizacji całego wesela a zawsze jest to bardzo fajna dodatkowa atrakcja.
Bez względu na kwotę jaką chcą Państwo przeznaczyć na taką atrakcję naszym celem nie jest zrobienie 100 % wrażenia tylko na Państwu ale przede wszystkim na waszych gościach ponieważ to nasi następni potencjalni klienci, więc do każdego pokazu podchodzimy bardzo indywidualnie.
Pozdrawiam serdecznie
Pańczyszyn Monika
wulkan Pokazy Pirotechniczne
http://www.wulkanfajerwerki.pl
Co do pokazów minimalna kwota pokazu pirotechnicznego z obsługą to 1500 zł poniżej tej kwoty sprzedajemy zestawy do samodzielnego odpalania i tu nie ma granic cenowych mniej więcej jeśli pary decydują sie na taki zestaw jest to mnie więcej w kwocie od 300-800 zł nie jest to już aż tak drastyczna kwota przy organizacji całego wesela a zawsze jest to bardzo fajna dodatkowa atrakcja.
Bez względu na kwotę jaką chcą Państwo przeznaczyć na taką atrakcję naszym celem nie jest zrobienie 100 % wrażenia tylko na Państwu ale przede wszystkim na waszych gościach ponieważ to nasi następni potencjalni klienci, więc do każdego pokazu podchodzimy bardzo indywidualnie.
Pozdrawiam serdecznie
Pańczyszyn Monika
wulkan Pokazy Pirotechniczne
http://www.wulkanfajerwerki.pl
my korzystalismy z Gromu - super wspolpraca i super pokaz :) - polecam! Wydalismy 2000 ale dlatego ze tyle chcielismy, mozna bylo zrobic taniej. Goscie byli rowniez zachwyceni i nawet ci ktorzy czasami lubia sobie postrzelac, to byli pod wrazeniem jakosci w stosunku do ceny:) O litery nie pytalismy, bo wiedzielismy ze to wlasnie sporo kosztuje.
Aha, pamietaj o przewadze firmy nad gotowym zestawem do samoodpalenia - firma sama informuje policje itp.
Aha, pamietaj o przewadze firmy nad gotowym zestawem do samoodpalenia - firma sama informuje policje itp.
Sugerujemy Państwu aby podejmując decyzję o wyborze wykonawcy pokazu sztucznych ogni zweryfikowali Państwo jego uprawnienia do wykonywania pokazów.
Wykonywanie pokazów sztucznych ogni bez wymaganego pozwolenia stanowi naruszenie przepisów obowiązującego prawa i w przypadku zajścia jakichkolwiek nieprzewidzianych zdarzeń w trakcie realizacji pokazu zaniedbanie takiej weryfikacji może obciążyć Państwa współodpowiedzialnością za skutki zdarzeń.
Jedynym dokumentem, który obecnie zezwala na nabywanie i używanie materiałów pirotechnicznych do wykonywania pokazów sztucznych ogni, a tym samym na wykonywanie pokazów, jest tzw. pozwolenie wojewody na nabywanie, przechowywanie i używanie materiałów wybuchowych.
W żadnym wypadku nie jest takim dokumentem tzw. koncesja na obrót materiałami wybuchowymi lub jakiekolwiek inne zezwolenie.
Dlatego też prosimy o tym przy wyborze firmy która miała by się zająć pokazem na Państwa weselu.
Pozdrawiam serdecznie
Monika Pańczyszyn
Wykonywanie pokazów sztucznych ogni bez wymaganego pozwolenia stanowi naruszenie przepisów obowiązującego prawa i w przypadku zajścia jakichkolwiek nieprzewidzianych zdarzeń w trakcie realizacji pokazu zaniedbanie takiej weryfikacji może obciążyć Państwa współodpowiedzialnością za skutki zdarzeń.
Jedynym dokumentem, który obecnie zezwala na nabywanie i używanie materiałów pirotechnicznych do wykonywania pokazów sztucznych ogni, a tym samym na wykonywanie pokazów, jest tzw. pozwolenie wojewody na nabywanie, przechowywanie i używanie materiałów wybuchowych.
W żadnym wypadku nie jest takim dokumentem tzw. koncesja na obrót materiałami wybuchowymi lub jakiekolwiek inne zezwolenie.
Dlatego też prosimy o tym przy wyborze firmy która miała by się zająć pokazem na Państwa weselu.
Pozdrawiam serdecznie
Monika Pańczyszyn
Dziękuję za dobrą opinię .
Litery są niestety efektem naziemnym , bardzo statycznym ,ja za każdym razem byłem z efektu niezadowolony.
Litery są niestety efektem naziemnym , bardzo statycznym ,ja za każdym razem byłem z efektu niezadowolony.
Ja zdecydowanie polecam firmę wulkan :) 3 tygodnie temu na naszym weselu sami odpaliliśmy zestaw i do dziś goście nie znajdują słów by opisać, jak wspaniałe było to widowisko. Z odpaleniem nie było żadnego problemu, o żadne pozwolenia się nikogo nie pytaliśmy (poza włascicielem terenu). Obsługa w firmie po prostu rewelacja, wystarczy zadzwonic, aby się przekonać z jak miłymi ludzmi ma się doczynienia :) Wszystko nam wyjasnili, odpowiedzieli na każde pytania, a komponując zestaw wzięli pod uwage wszystkie nasze życzenia. Muszę przyznać, że efekt był powalający, pokaz trwał ok 3minut a goście mieli wrażenie, że trwał o wiele dłuzej - był bardzo dynamiczny i świetlisty - na pól nieba :)
My osobiście z mężem dziękujemy, że dołożyli Państwo wszelkich starań, by ten wieczór był wyjątkowy.
My osobiście z mężem dziękujemy, że dołożyli Państwo wszelkich starań, by ten wieczór był wyjątkowy.
Witam
Bardzo dziękujemy za te miłe słowa, cieszymy się bardzo że mogliśmy przysporzyć Państwu tyle radości, życzmy wszystkiego dobrego na nowej drodze.
Natomiast dla innych przyszłych par młodych przesyłam poniżej link :
Nie mogę się oprzeć - Para młoda spodziewa się dzidziusia proszę zobaczyć co dla nich zrobiliśmy.
http://www.youtube.com/watch?v=YvlJPP_aaac
Pozdrawiam Serdecznie
Monika Pańczyszyn
Hurtownia Wulkan
Profesjonalne Pokazy Pirotechniczne
Zastawna 4c
83-000 Pruszcz Gdański
Tel;: +48 503-875-550
Mail: admin@wulkanfajerwerki.pl
WWW: http://www.wulkanfajerwerki.pl
Bardzo dziękujemy za te miłe słowa, cieszymy się bardzo że mogliśmy przysporzyć Państwu tyle radości, życzmy wszystkiego dobrego na nowej drodze.
Natomiast dla innych przyszłych par młodych przesyłam poniżej link :
Nie mogę się oprzeć - Para młoda spodziewa się dzidziusia proszę zobaczyć co dla nich zrobiliśmy.
http://www.youtube.com/watch?v=YvlJPP_aaac
Pozdrawiam Serdecznie
Monika Pańczyszyn
Hurtownia Wulkan
Profesjonalne Pokazy Pirotechniczne
Zastawna 4c
83-000 Pruszcz Gdański
Tel;: +48 503-875-550
Mail: admin@wulkanfajerwerki.pl
WWW: http://www.wulkanfajerwerki.pl