Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
SUPER MIEJSCE wątek zamknięty Spędziłyśmy fajny weekend.Pokoje są w bardzo dobrym punkcie,wszędzie...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2014

Udany wyjazd wątek zamknięty Mieszkaliśmy w pokojach tzw. 'trzeciego standardu', czyli pokojach bez...
~Martyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2014

Udany URLOP wątek zamknięty Mieszkaliśmy w bungalowie,świetne pokoje na okres letni.Miejsce dobrze...
~Anna Kołodziej
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 lipca 2013

dosłownie tańszy nocleg - dla roboli wątek zamknięty czułem się jak w szpitalu, zimne ciemne korytarze i nieprzyjemny zapach, nie...
~Robert
2

dodano: 10 października 2012

Dobra lokalizacja wątek zamknięty Pokoje blisko Politechniki.Stale korzystam jako studentka studiów...
~Marta
-

dodano: 12 lutego 2013

Polecam dla osób w delegacji wątek zamknięty Bywam dość często w trójmieście w podróżach służbowych i długo szukałem...
~Jacek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 stycznia 2013

Polecam wątek zamknięty Polecam Pokoje gościnne MIKS przy ul Klinicznej mają doskonałą lokalizację....
~Anna z Łodzi
-

dodano: 15 grudnia 2012

Dobry standard za niską cenę wątek zamknięty Zdecydowanie polecam Pokoje Miks. Przebywałem w obiekcie w grudniu i jestem...
~Paweł
-

dodano: 10 grudnia 2012

Zadowoleni turyści wątek zamknięty Byliśmy już czwarty raz w MIKS Pokojach Gościnnych i zawsze jesteśmy bardzo...
~Witek z rodziną
1

dodano: 22 sierpnia 2012

nauczycielka z Krakowa wątek zamknięty Mam duże doświadczenie w wyjazdach z młodzieżą i było mi dane nocować w wielu...
~Małgorzata
1

dodano: 17 czerwca 2012

Staly i wierny bywalec wątek zamknięty Juz od kilku lat przyjezdzam dwa razy do roku ze Szwecji.Polecam...
~Krystyna Hellgren
-

dodano: 23 maja 2012

Kliniczna 1c wątek zamknięty Nie miałem szczęścia do noclegu w Ośrodku MIKS nazywanym przez portiera...
~Eugeniusz
3

dodano: 27 września 2011

Delegacja wątek zamknięty Bardzo dobra lokalizacja na załatwienie spraw służbowych.Bezpieczny...
~Tomek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 stycznia 2012

Teresa G. - opinia wątek zamknięty Ocena pobytu w Pokojach Miks jest zdecydowanie zależna od oczekiwań,...
~Teresa G.
-

dodano: 10 października 2011

Świetne warunki wątek zamknięty Ładne pokoje, czyściutkie łazienki,można korzystać z kuchni,sali...
~Janina Zielińska
-

dodano: 6 października 2011

Ścieżki rowerowe wątek zamknięty Świetne miejsce wypadowe do wypraw rowerowych.Obok obiektu ścieżki nad morze,...
~Jacek
-

dodano: 28 lipca 2011

Świetna lokalizacja wątek zamknięty Gromadką rodzinną - 7 osób korzystaliśmy z pokoi gościnnych.Opis na stronie...
~Anna Sikora+reszta Nowy Sącz
1

dodano: 3 listopada 2008

Dobre miejsce wątek zamknięty Pokoje bardzo porządne i w dobrej cenie.Bezpieczny parking.Obok szpital gdzie...
~Kazimierz
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 listopada 2010

Super !!! Polecam wątek zamknięty Dobra lokalizacja , miła obsługa , pokoje czyste.
~wojtek
-

dodano: 20 września 2010

Tani nocleg w Gdańsku wątek zamknięty Polecam Pokoje Miks. Tanio i wygodnie.
~Marek
-

dodano: 31 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
40

31

wątków

do góry