Widok

Pół godziny opoźnienia Polregio

do Bydgoszczy. Ech...dobrze, że ja tylko z Sopotu do Gdańska i jest SKM.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Płaczą tylko ci

Których nie stać na auto . Reszta wsiada w samochód i nie interesóją ich pociągi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 35

Bo np nie mają prawka? Tak jak ja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

bo szanują swój czas

opóźnienia są rzadko i można znaleźć alternatywę. Korki są codziennie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

30 minut...

To jak nie spóźnienie przecież xD
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma co narzekać, zdziwiłbym się jakby przyjeżdżały pociągi na czas w Polsce
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie tylko polregio od kilku dni są opóźnienia pociągów. ic, tlk, eip. moim zdaniem, przy tak licznych opóźnieniach powinno się przestać czekać na opóźnione pociągi (sytuacja gdy zgłasza się konduktorowi przesiadkę). Aktualnie mamy do czynienia z kaskadą opóźnień nie do opanowania. Problem ogólnopolski. Wiem, bo od niedzieli jeżdżę trasą Gdańsk Główny - Katowice - Kraków - Katowice-Gdańsk Główny. I osobiście mam dość jak słyszę w komunikacie o opóźnieniu pociągu bo czekamy na inny spóźniony. Wczoraj aż się ucieszyłam, że nie czekamy na opóźniony w Malborku. I tak mieliśmy już opóźnienia ok 25 min. Czekając na niego dłużej spóźniłabym się na swój czekający na kolejnej stacji.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

może ty jesteś taki niedorozwinięty że jeździsz tylko bez przesiadek bo nie umiesz przejść na inny peron albo czytać tablic

ale wyobraź sobie że normalni ludzie się bardzo często przesiadają i to co proponujesz to jest dla większości skandaliczne, skomunikowania to jest podstawa funkcjonowania kolei odróżniająca kolej od jakiś wiejskich pksów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry