Widok
Pół godziny opoźnienia Polregio
do Bydgoszczy. Ech...dobrze, że ja tylko z Sopotu do Gdańska i jest SKM.
więcej
więcej
To nie tylko polregio od kilku dni są opóźnienia pociągów. ic, tlk, eip. moim zdaniem, przy tak licznych opóźnieniach powinno się przestać czekać na opóźnione pociągi (sytuacja gdy zgłasza się konduktorowi przesiadkę). Aktualnie mamy do czynienia z kaskadą opóźnień nie do opanowania. Problem ogólnopolski. Wiem, bo od niedzieli jeżdżę trasą Gdańsk Główny - Katowice - Kraków - Katowice-Gdańsk Główny. I osobiście mam dość jak słyszę w komunikacie o opóźnieniu pociągu bo czekamy na inny spóźniony. Wczoraj aż się ucieszyłam, że nie czekamy na opóźniony w Malborku. I tak mieliśmy już opóźnienia ok 25 min. Czekając na niego dłużej spóźniłabym się na swój czekający na kolejnej stacji.
może ty jesteś taki niedorozwinięty że jeździsz tylko bez przesiadek bo nie umiesz przejść na inny peron albo czytać tablic
ale wyobraź sobie że normalni ludzie się bardzo często przesiadają i to co proponujesz to jest dla większości skandaliczne, skomunikowania to jest podstawa funkcjonowania kolei odróżniająca kolej od jakiś wiejskich pksów