Widok
Połączenie profesjonalizmu i pasji daje wspaniałe rezultaty!
Z początku byłem sceptycznie nastawiony do psychoterapii. Nie wierzyłem zupełnie, że taka forma może coś pomóc. Na pierwsze spotkanie przyszedłem z wielką dozą niepewności, obawy oraz sceptycyzmu. Już po pierwszych minutach wiedziałem , że się myliłem. Kamień spadł mi z serca jak zacząłem opowiadać o swoich preblemach. Czułem się lekko , a uśmiech na twarzy Magdy oraz poczucie, że w żaden sposób nie czuję się oceniany dodawało tylko odwagi. Kolejne wizyty utwierdziły mnie w tym , jak wielki potencjał ma w sobie psychoterapia. Z wizyty na wizytę czułem się coraz lepiej, a moja smutna i strapiona twarz rozpromieniała jakby wstało znów słońce. Magda jest przewspaniałą osobą, której psychoterapia to nie tylko praca ale przede wszystkim pasja. Pierwszy raz w życiu poczułem się zrozumiały i wysłuchany , a wycedzone słowa Magdy uderzają w sedno problemu z siłą bomby atomowej. Połączenie pasji i profesjonalizmu Magdy daje pełną siłe drzemiącą w tej przecudownej metodzie leczenia problemów - psychoterapii. Każdemu kto ma wątpliwości, co do takiego sposobu leczenia, radzenia sobie z problemami, przeciwnościami losu, będę mówił: " Odwiedź Magde , tam zawsze znajdziesz pomocną ręke "
Moja ocena
Gabinet Psychoterapii
kategoria: Psycholodzy
zaangażowanie: -
klimat i wystrój: -
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6