Elka School została mi polecona przez kuzynkę, która korzystała z jej usług i zdała za pierwszym razem. Nie wierzyłam, że mi się też to uda. Udało się! Zawdzięczam, to Elce i jej instruktorom. Są to znakomici fachowcy, którzy posiadają dużą wiedzę teoretyczną i praktyczną, jak też profesjonalne podejście do kursanta. Dziękuję, przede wszystkim, p.Marii Pułas, a w szczególności p.Piotrowi Kowerdejowi, którzy w miłej atmosferze świetnie tłumaczyli i zależało im żebym zrozumiała. Dziękuję za optymizm i wiarę we mnie, co było dla mnie ważne, bo czasami wątpiłam w swoje umiejętności. Dziękuję, również za cierpliwość, życzliwość, za skuteczne przekazanie wiedzy i fachowe rady, a przede wszystkim, ciągłe zwracanie uwagi na popełniane błędy, co na pewno przyczyniło się do zdania egzaminu! Muszę się też przyznać, że będzie mi teraz trochę brakować tych lekcji i rozmów na różne tematy. Z całą pewnością mogę polecić Elkę, w której biuro obsługują osoby kompetentne i uprzejme, a teoria była prowadzona rzetelnie, energicznie i ciekawie, ale także z humorem przez p.Maćka Urlickiego, a z jej instruktorami, to musi się udać! Pozdrawiam, Magda.