Chciałam odnieść się do komentarza powyżej. Uważam, że opinia ta jest krzywadząca. Faktycznie fryzjer pali, ale poza salonem. Ja sama jestem osobą niepalącą i bardzo wyczuloną na smród nikotyny, a mimo to przy żadnej wizycie nie zauważyłam, aby ręce fryzjera śmierdziały papierosami.
Po drugie w salonie jest nadzwyczaj czysto i przytulnie (nie widziałam nigdzie zakurzonych ścian co sugeruje komentarz powyżej) i zawszę są śliczne tematyczne dekoracje. A co do ręczników frotte to cenię je sobie bardzo, bo są bialutkie, czyściutkie i puchate. Każda klientka ma swój świeżo wyprany, czysty i miły, a nie dostaje go po innych klientkach jak to za komuny bywało. Fakt cena usługi może nie jest najtańsza ale jakość ma swoją cenę a jakość tych usług jest wysoka. Najlepiej świadczy o tym fakt, że umówić się trzeba miesiąc naprzód ;-) Ja do Pana Tomka przyjeżdżam z innego osiedla i jestem mega zadowolona, bo jako jeden z nielicznych potrafi poradzić sobie z moimi niesfornymi lokami. U niego włosy klientów są po prostu "w dobrych rękach" :-) POLECAM!