Trafiliśmy do dr Popławskiego jako do trzeciego weterynarza z naszym szczeniakiem. Problem stanowiły długotrwałe biegunki i problemy skórne, potem nałożyły się inne dolegliwości. Wcześniejsi lekarze nawet nie wzięli słuchawek do rąk, nie wspominając już o propozycji badań, ładowali zastrzyki i sterydy, bez informowania nas o specyfikach. Dr Popławski zajął się naszym pieskiem profesjonalnie. Przede wszystkim poświęcił nam dużo czasu, nie czułam się jak w fabryce do zarabiania pieniędzy. Wypytał, wybadał, od razu zrobił podstawowe baradnia krwi. Po wykluczeniu pewnych rzeczy najpierw zaproponował zmianę karmy, przy nawrocie leczenie było bardziej konkretne, ale skuteczne. Cierpliwie tłumaczy, jest zaangażowany, spokojny, pełen wyrozumiałości dla przestraszonych właścicieli i miłości do odwiedzających go zwierząt. Polecam każdemu. Nie jest też prawdą to o wysokich opłatach. Płaciłam za pierwszą wizytę i ewentualnie za leki z gabinetu. Byłam też u weta, polecanego, który nie bierze nic za wizytę, ale każdemu pieskowi, niezależnie od choroby, serwuje sterydy i antybiotyki bez żadnych badań. Wybór nalezy do Was:) Ja zostaję przy dr Popławskim:) Pozdrawiam