Widok
Polecam gorąco!!!
Jestem absolwentką innego OSK w Gdyni, jednakże po wyjeżdżonych 30h nie byłam pewna co do pozytywnego wyniku egzaminu na prawo jazdy..dlatego też pokusiłam się o wykupienie kilku godzin u zupełnie innego instruktora w innym OSK. Wykupione godziny przejeździłam z Panem Jerzym, któremu zawdzięczam zdanie egzaminu za pierwszym razem oraz "umiejętność dynamicznego włączania się do ruchu:;o). Pan Jerzy miał ciężki orzech do zgryzienia żeby oduczyć mnie nawyków, które wyniosłam od innego instruktora, które tak na prawdę zagwarantowałyby mi oblanie egzaminu!Jak były jakieś pytania, niepewności.. Pan Jerzy od razu tłumaczył, wałkował aż wszystko stało się jasne, a jak trzeba było to na modelach samochodowych pokazał:o)
Dziękuje za ogromne poświęcenie , cierpliwość i zaangażowanie w mój kurs prawa jazdy. Jak bym zdawał egzamin o 6 rano i potrzebowałabym 1h jazdy to Pan Jerzy za pewne by czekał na mnie w swojej eLce ;o) Gorąco polecam Pana Jerzego- fantastyczny instruktor, przemiły człowiek!!
Dziękuje za ogromne poświęcenie , cierpliwość i zaangażowanie w mój kurs prawa jazdy. Jak bym zdawał egzamin o 6 rano i potrzebowałabym 1h jazdy to Pan Jerzy za pewne by czekał na mnie w swojej eLce ;o) Gorąco polecam Pana Jerzego- fantastyczny instruktor, przemiły człowiek!!
Moja ocena
OSK Pasat
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6