Widok
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
Zaniepokojony hałasem "z kół" podczas jazdy, kierowałem się do najbliższych warsztatów po drodze (dokładnie 3ech) w których usłyszałem, że to "może być wszystko" co wiąże się z długotrwałą diagnozą itp. itd. Aż trafiłem do Auto Serwis Towpasz, który na dzień dobry wysłuchał omówione objawy (pomimo dużej ilości pracy sądząc po stojących pod warsztatem autach) i szybko zdiagnozował-tarcze. Przy okazji poprosiłem o wymianę oleju i filtrów. Nastawiony na pozostawienie auta na kilka dni (piątek oraz dostępność części) po 4ech godzinach otrzymałem telefon, że autko do odbioru. Faktycznie, tarcze i klocki. Oczywiście otrzymałem zdemontowane części. Poprosiłem również o diagnostykę komputerową ponieważ problem z ABS, chwila moment- prawy tylny czujnik. Dostałem również informację (darmową) co autko jeszcze boli na tą chwilę oraz co w najbliższym czasie będzie do zrobienia, bez nacisku/podtekstów żeby to zrobić u nich. Byłem wcześniej kilkukrotnie w innych warsztatach ale opinię piszę po raz pierwszy ponieważ ten Serwis na to zasługuje. Na koniec rzecz równie istotna, cena-ucieszyłem się. Jestem już tu umówiony na wspomniany ABS oraz kilka innych rzeczy. Polecam!
Moja ocena
Auto Serwis
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 6
asortyment: 6
jakość usług: 6
terminowość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6