Widok
Polecam salon!!!!!!!!!!!!!!
Salon polecila mi kolezana z pracy farbowala sobie wlosy i strzygla sie u Pana Radka, byla bardzo zadowolona. Przyznam ze na poczatku mialam obawy ale na samo dzien dobry zostalam pzywitana cieplym usmiechem i kawka. Pan Radek podszedl do mojej wizyty bardzo profesjonalnie,wypytal mnie o wszystko co wazne. Z wielka swoboda moglam opowiedziec co chcialabym zmienic i czego oczekuje. Zostalam bardzo mile zaskoczona gdy Pan Radek wysluchal mnie uwaznie i dal do zrozumienia ze swietnie mnie roumie po chwli powiedzial co z moich oczekiwan jest mozliwe i co powinnam zmienic by byc na tzw ´´topie´´ razem uzgodnilismy wszystko i wybralismy co najlepsze. Na fotelu prawie usnelam tak deikatnie obchodzono sie z moimi wlosami. Dodam ze wlosy mialam zniszczone strasznie. Mialam zrobiony jakis zabieg regenerujacy i gdy wychodziam niewierzylam sama sobie ze mozna je tak bosko odratowac.Dziewczyny naprawde polecam ten salon a w szczegolnosci uslugi Pana Radka. Ja juz nie zmienie fyzjera!!!!!! Pozdrawiam cieplo!!!
Moja ocena
Deja Vu Hair Style
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6