Polecam serdecznie naukę jazdy w szkole Delta Plus.Zajęcia teoretyczne są prowadzone także indywidualnie, więc każdy może dobrać odpowiednią dla siebie godzinę. Dla mnie było to bardzo ważne gdyż zajmuję się dwójką maluchów i ciężko mi się dostosować do kursów o stałych porach popoludniowych.Pani teorę tłumaczy znakomicie: bardzo ciepła i cierpliwa osoba, odpowie chętnie na każde pytanie,poradzi coś, pomoże. Jeśli chodzi o zajęcia praktyczne to Pan Marcin jest bardzo doświadczonym instruktorem, wymagającym i pomocnym. Jeśli ktoś ma problem z jakimś manewrem to nie odpuści - będzie tak długo ćwiczył aż się nauczy!Odpowie na każde pytanie, potrafi wyjaśnić każdą sytuację na drodze. Nie umknie mu żaden błąd kursanta :) Zaraz wychwyci jak ktoś nie spojrzy w lusterko lub nie dociśnie sprzęgła.Widać, że temu człowiekowi naprawdę zależy na nauczeniu porządnej jazdy, wkłada dużo energii w swoją pracę. Atmosfera podczas jazd jest po prostu świetna. Ja zdałam prawo jazdy za 1. razem i jestem z tego bardzo dumna. Wiem, że w dużej mierze to zasługa własnie mojego wymagającego i doświadczonego instruktora. Polecam gorąco wszystkim, którzy chcą naprawdę nauczyć się dobrze jeździć!!!