Widok
Polecam serwis Hondy
Serdecznie polecam profesjonalna obsługa i miła obsługa.
Moja ocena
Largo Serwis
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 6
asortyment: 6
jakość usług: 6
terminowość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
a ja NIE Polecam serwisu Hondy
Po stracie autoryzacji wydawalo sie ze spadną ceny w Largo. Nic podbnego. Ceny z kosmosu zostaly. Przeplaca sie na wszystkim, nawet na zwyklym oleju. Lepiej kupic swoj np w Tesco i juz jestes prawie 100zl do przodu. Roboczogodzina zostala tez na tym samym wysokim poziomie. Podam przyklad, wywmiana akumulatora koszt 30zl co trwalo wiadomo ile, moze 5 minut. Juz lepiej pojechac na ul Spokojna w Gdyni a wymiane masz gratis i tanszy a tez dobry akumulator. Na koniec poziom obslugi. Podejscie i poziom obslugi .. w Largo jest nie do przyjęcia. Nie dba o klienta, zupelnie jakby mu nie zależało. Życze powodzenia bo serwis bedzie tracił klientow. Nie polecam. Są w 3miescie lepsi fachowcy od hond ...
Również nie polecam. Może i poziom obsługi nie jest zły (byłem tam raptem 2 razy, więc może się mylę) ale ceny faktycznie to przegięcie! - w mojej ocenie nie ustępują tym, jakie możemy spotkać w ASO.
Jeśli ktoś szuka na prawdę dobrego, sprawdzonego i taniego serwisu, to z ręką na sercu mogę polecić Pana Adama z Flip Flop Garage w Przejazdowie.
Konkretny, sympatyczny i niesamowicie uczciwy facet.
Widać, że ma duże pojęcie o Hankach, nie owija w bawełnę, nie naciąga - niestety nie zajmują się dieslami - tylko benzyna jeśli chodzi o silniki.
Ceny są u nich na prawdę mega w porządku - dziwię się w ogóle, że jest tak tanio, bo nie jeden "placek" z ASO mógłby się uczyć od gości z FF Garage.
Jeśli ktoś szuka na prawdę dobrego, sprawdzonego i taniego serwisu, to z ręką na sercu mogę polecić Pana Adama z Flip Flop Garage w Przejazdowie.
Konkretny, sympatyczny i niesamowicie uczciwy facet.
Widać, że ma duże pojęcie o Hankach, nie owija w bawełnę, nie naciąga - niestety nie zajmują się dieslami - tylko benzyna jeśli chodzi o silniki.
Ceny są u nich na prawdę mega w porządku - dziwię się w ogóle, że jest tak tanio, bo nie jeden "placek" z ASO mógłby się uczyć od gości z FF Garage.