Widok
Polecam
Klub znajduje się w centrum Sopotu, a jednocześnie trochę z boku - to czyni go dostepnym tylko dla wtajemniczonych. Piękne wnętrze - zaskakuje od samego progu. Mały, kameralny - ma się wrażenie, że dostępny tylko dla wybrańców.
Trafiłam tam przypadkowo, ale jestem pewna, że będę tam wracać - bo jest to miejsce w którym chce się bywać. Kultura, elegancja i artyzm... i pyszna kawa.
Trafiłam tam przypadkowo, ale jestem pewna, że będę tam wracać - bo jest to miejsce w którym chce się bywać. Kultura, elegancja i artyzm... i pyszna kawa.
Moja ocena
Art-Bil
kategoria: Bilard
obsługa: 6
wyposażenie: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
witam,
generalnie, dla wtajemniczonych, dobra muza na życzenie, dwa stoły bilardowe, piwko i klimat starej sopockiej piwnicy, ogólnie przytulnie a i obsługa bardzo miła i sympatyczna! lokal godny polecenia, blisko w sumie od dworca skm i autobusu, a w środku można się czuć jak na domówce ;)))
pozdro dla Właściciela.
generalnie, dla wtajemniczonych, dobra muza na życzenie, dwa stoły bilardowe, piwko i klimat starej sopockiej piwnicy, ogólnie przytulnie a i obsługa bardzo miła i sympatyczna! lokal godny polecenia, blisko w sumie od dworca skm i autobusu, a w środku można się czuć jak na domówce ;)))
pozdro dla Właściciela.