Widok
Polecam
Juz po raz 3 korzystałam z usług pana Łukasz, namówiła mnie na kolezanka. Jestem bardzo zadowolona. Najbardziej podoba mi się to, że pan Łukasz słucha tego co ja mówię i nie robi nic na własną rękę, zawsze wyszłam od niego zadowolona.Cena nie jest może niska, ale rozsądna i za tą jakość warto tyle zapłacić.
Moja ocena
Galeria fryzur
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6
Nadal korzystam z talentu Pana Łukasza i nadal 100% zadowolenia. Co mi się podoba ( oprócz profesjonalizmu, o którym już pisalam)? To, że każdej klientce poświęca maksimum uwagi, nie ma pośpiechu, nie czuję się tak jak w poczekalni u lekarza, czyli: następny, proszę. Każda klientka jest dla niego równie ważna, nie ma nerwowego spoglądania na zegarek, wykończenia 'w międzyczasie' ( co jest nagminne w większości salonow, przez które się przewinęłam). To ważne. Kilka koleżanek uzyskało już ode mnie numer telefonu do zakładu- też zauwazyły wspaniały, idealnie połozony kolor. Ceny- porównywalne do innych markowych salonow, niestety, za jakość się płaci ale myślę, że lepiej wydać troszkę więcej i mieć spokoj na dłuższy czas z kolorem niż inwestować w tansze 'nieprofesjonalne' farby i 'dofarbowywać' co 3 tygodnie (tracąc nerwy i czas)- summa summarum wyjdzie koszt taki sam. Ja osobiście już się cieszę na następną wizytę w salonie Pana Łukasza. I zachęcam wszystkie Panie by spróbowały.