Widok

Polecam :)

Akademia Marynarki Wojennej Temat dostępny też na forum:
Wczoraj odebrałam dyplo. W ciągu trzech lat zdaia studentów byly podzielone jednak teraz wiem że AMW to był dobry wybór. Fakt, nie trzeba tu kuc, tu trzeba kochac naukę, miec podejście do tematu i wykładowcy nastawiają się na ciekawe dyskusje, konwersacje a nie wkuwanie regułek które na nic się ine przydadzą. Wymiana zdań, poglądów, nauka tolerancji- tego uczy AMW. Można studiowac i pracowac, osobiście studiowałam dziennie i pracowałam jako wychowawca. AMW jest uczelnią przyjazną, wiem to po sobie gdy w moim życiu na początku II roku nastąpił bieg nieszczęśliwych wypadków, dzięki wspanialemu podejściu wykładowców, ich zrozumieniau dałam radę. Teraz gdy mam dyplom w ręce i dowiedziałam się że dostalam super pracę widzę że wszystko to czego się nauczylam bardzo mi się przyda, studenci się zastanawiali "po co tam taki czy taki przedmiot" a jednak! przyda się! teraz to widzę.

Co do sierżanta: pogadaj ze studentami na UG, oni nie chodzą na zajęcia i zaliczają ale nic ciekawego się nie nauczą ;) chyba że są na tzw" trudniejszych kierunkach" gdzie tylko zakuwają ale nic z tego nie wynoszą. To są słowa ludzi z UG gdzie poziom opada i opada ;)
Moja ocena
poziom nauczania: 5

zajęcia dodatkowe: -

wyposażenie: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

akademia MW

witaj.Poradź mi gdzie mogę kupić mundur dla syna który zaczyna naukę w Conradinum
pozdrawiam
Cześć!A jaki kierunek skończyłaś,jeśli można wiedzieć?Piszesz,że masz już pracę-wielka szczęściara z Ciebie:)))
do góry