Widok
Polecam
Uczęszczałam do różnych klubów, kiedy trafiłam do Gymnasion dopiero poczułam fantastyczną atmosferę, która przyczynia się do motywującego i chętnego korzystania z różnych zajęć, w zalezności od potrzeb i możliwości. Obsługa jest suuperrrrrrrrr - zarówno trenerzy, którzy opiekują się każdą osobą na zajęciach - jak przychodzi nowa osoba jest obdarzona szczególnym okiem :) trenera, na recepcji dziewczyny są bardzo sympatyczne pomocne i życzliwe do każdego klienta, Gosia i Agnieszka są zawsze uśmiechnięte i wyjątkowo nastawione na klienta, WIELKA szkoda że Karolina odeszła - będzie mi jej bardzo brakowało i Pilatesu w klubie również :(:(:(:(
Mam nadzieję, że klub pomyśli o Pilatesie, JEDNA UWAGA!!!!
WEJSCIE DO DAMSKIEJ SZATNI - mogliby zamontować chociaż jakąś zasłonę bo jak któraś z pań zapomni zamknąć drzwi - to cały korytarz widzi przebierające się dziewczyny - No tutaj to się klub nie popisał , mam nadzieję, że poświeci klub kilka złotych na zamontowanie zasłony.
pozdrawiam,
Basia
Mam nadzieję, że klub pomyśli o Pilatesie, JEDNA UWAGA!!!!
WEJSCIE DO DAMSKIEJ SZATNI - mogliby zamontować chociaż jakąś zasłonę bo jak któraś z pań zapomni zamknąć drzwi - to cały korytarz widzi przebierające się dziewczyny - No tutaj to się klub nie popisał , mam nadzieję, że poświeci klub kilka złotych na zamontowanie zasłony.
pozdrawiam,
Basia