Widok
Polecam!
Powiem tak... zgadzam się z przedmówcami odnośnie dość specyficznego sposobu bycia Pana Doktora. Mówiąc wprost bywa On złośliwy, czasami nawet bardzo, ponoszą Go nerwy, jest dość roztrzepany, jednak ma to też swój specyficzny urok. By zrozumieć ten rodzaj humoru potrzeba trochę inteligencji, której jak sądze niektórym przedmówcom wyraźnie brakuje. Tak czy inaczej nikt z nas nie idzie do chirurga plastycznego by oceniać takie rzeczy. Ważne jest to, że Doktor Martinek to naprawdę ŚWIETNY SPECJALISTA. Rok temu robiłam u Doktora korektę nosa, operację uszu oraz dwa mniejesze zabiegi. Z każdego z nich jestem z 100% zadowolona. Klinika nie jest luksusowym ośrodkiem, to trzeba przyznać, jednak perfekcyjnie wykonany zabieg, przesympatyczne panie pielęgniarki oraz bardzo dobra opieka po każdym zabiegu wynagradza wszelkie niedogodności.
Dla porównania mogę przytoczyć moje wizyty u Doktora J. Z. Gabinet pierwsza klasa, natomiast podejście do pacjenta - pod pozorem fałszywej grzeczność jedyne co doktor potrafił zrobić to wyśmiać Twój problem, odesłać do innego lekarza, za co dodatkowo zapłacisz 150zł. Z gabinetu wyszłam ze łzami w oczach. Doktora Martinka polecam każdemu!
Dla porównania mogę przytoczyć moje wizyty u Doktora J. Z. Gabinet pierwsza klasa, natomiast podejście do pacjenta - pod pozorem fałszywej grzeczność jedyne co doktor potrafił zrobić to wyśmiać Twój problem, odesłać do innego lekarza, za co dodatkowo zapłacisz 150zł. Z gabinetu wyszłam ze łzami w oczach. Doktora Martinka polecam każdemu!
Moja ocena
Elle Gabinet Chirurgii Plastycznej
kategoria: Chirurgia plastyczna i estetyczna
obsługa: 6
oferta: -
wyposażenie: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6