Widok

Polecam

Kupilem juz dwa samochody jestem bardzo zadowolony przedewszystkim posiadaja w ofercie bezwypadkowe samochody bo zwiedzanie calej Polski i ogladanie malowanych i pseldo bezwypadkowych samochodow mnie juz meczylo a u nich bez problemu serwis pomoc w zalatwieniu kredytu rejstracja wszystko na miejscu mila atmosfera imponujace biuro naprawde wszystko na tip top polecam kazdemu kto chce kupic bezwypadkowy sprawdzony samochod
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak najbardziej polecam...

Kupiłem samochód u Pana Tomasza Pietrzaka - Biuro Handlowe Gdańsk, ul. Kołobrzeska 30 i jestem bardzo zadowolony. Samochód sprawny, zadbany, bezawaryjny.
Bardzo miła, życzliwa obsługa, fachowe, rzetelne porady, sprawne załatwienie wszelkich formalności.
Dziękuję i polecam wszystkim zainteresowanym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
DZIĘKUJE BARDZO ZA OPINIE. MIŁO NAM BY BYŁO BY KAŻDY NASZ KLIENT BYŁBY TAK ZADOWOLONY JAK PAN. Z POWAŻANIEM TOMASZ PIETRZAK... WIEMY ŻE TOWAR JAKIM SĄ SAMOCHODY TO RZECZ MARTWA CZASEM COŚ POTRAFI ODMÓWIĆ POSŁUSZEŃSTWA . ALE MY JESTEŚMY TU BY POMAGAĆ NASZYM, KLIENTOM. NA ZAKUPIE SIĘ NIE KOŃCZY . CZĘSTO TRZEBA POMÓC W CODZIENNEJ OBSŁUDZE NP: NA NAPRAWIE KOŁA NA OBWODNICY ( ŚMIEJE SIĘ ,TO DOTYCZY NASZEJ KLIENTKI KTÓRA NA PEWNO NAS NIE ZAPOMNI ), ALE SUPER JEST DOSTAWAĆ POCHWAŁY.ZA WSZYSTKIE BARDZO DZIĘKUJE. TYLKO TRZEBA PAMIĘTAĆ ŻE NIE ZAWSZE JEST JAK KOLOROWO. BARDZO SIĘ STARAMY BY NASI KLIENCI MIELI SPOKÓJ PODCZAS EKSPLOATACJI NASZYCH (ICH ) AUT. DZIĘKUJE BARDZO !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
PRZEPRASZAM ŻE TAK PÓŹNO ODPISUJE ALE NAWET NIGDY TEGO NIE SPRAWDZAŁEM . KOLEGA MI POWIEDZIAŁ O TYM , ŻE KTOŚ NAPISAŁ O NAS W INTERNECIE. Z DATY PAŃSTWA WPISU CHYBA DOMYŚLAM SIĘ KOMU SPRZEDAŁEM DWA AUTA W TAMTYM OKRESIE. DZIĘKUJE BARDZO ZA POZYTYWNĄ OPINIE I ZAPRASZAM PO NASTĘPNY SAMOCHODZIK
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry