Widok
Polecam
Miła rzetelna obsługa. Fakt trudno się dostać na terminy, trzeba czekać długo ale tak jest wszędzie! Chodziałam na zabiegi i byłam bardzo zadowolona.
Moja ocena
obsługa: 5
oferta: -
jakość usług: 5
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 4
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6
Polecam to BZDURA NIE POLECAM TO PRAWDA
Totalna porażka dzwonię z problemem na już a otrzymuję odpowiedź że najbliższy termin to środa czyli 3 dni później, za co do cholery płacę pieniądze, żeby usłyszęc że pośmiertnie przyjmą mnie za trzy dni?
Czy na prawdę nie jest oczywiste że nie mam zamiaru czekać trzy dni zaciskając zęby z bólu? Działanie typowe dla postkomunistycznego ośrodka zdrowia, w którym tzw pacjenci przeszkadzają w braniu łapówek za lewe wizyty. PO PROSTU ŻAL, I MAM NADZIEJĘ ŻE DUŻO OSÓB ZASTANOWI SIĘ NAD WYBOREM PRZYCHODNI. :(
Czy na prawdę nie jest oczywiste że nie mam zamiaru czekać trzy dni zaciskając zęby z bólu? Działanie typowe dla postkomunistycznego ośrodka zdrowia, w którym tzw pacjenci przeszkadzają w braniu łapówek za lewe wizyty. PO PROSTU ŻAL, I MAM NADZIEJĘ ŻE DUŻO OSÓB ZASTANOWI SIĘ NAD WYBOREM PRZYCHODNI. :(
Od bólu zaraz się nie umiera( szybciej od "nerwów") . Należy zakupić w aptece paracetamol i Valerin forte(bez recepty) i zażyć ;cierpliwie poczekać na wyznaczony termin wizyty u lekarza( bez konieczności tzw.łapówki )- trzy dni ? - to i tak szybko.W innych "postkomunistycznych" i "neokapitalistycznych" przychodniach trzeba czekać do specjalisty znacznie dłużej.Bez "kolejki" to najszybciej do lekarza prywatnie(honorarium za wizytę to nie łapówka).