Widok

Polecam

A ja szczerze polecam. Mieszkam na Jeleniogórskiej od 5 lat, w tym czasie korzystałam kilkakrotnie z porad internisty (super), ginekologa (też polecam, usg wewnątrzpochwowe mam wykonywane przy każdej wizycie w ramach NFZ a w innych gabinetach trzeba za samo takie badanie płacić ok 120 zł). Poza tym byłam tez badana przez neurologa (czekałam ok tygodnia, wiec na prawdę nie długo). Nie spotkałam się ani razu z nieuprzejmością pielęgniarek czy recepcjonistek. Nawet kiedyś usłyszałąm opinię w innej przychodni, ze Jeleniogórska ma najlepszą przychodnię w Gdańsku i ja się z tym zgadzam. A na koniec do tych, którzy narzekają na rejestrację. Ja wiem, ze te Panie tam pracują i powinny być miłe u uprzejme dla wszystkich. Moze wystarczy dzwoniąc tam, też być miłym?
Ja polecam Jeleniogórską wszystkim!!
Moja ocena
obsługa: 5

oferta: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 4

ocena ogólna: 6

5.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od kilku lat byłam pacjentką dr Lubelskiej i niespodziewanie okazało się, że się rozstała z przychodnią. Nowy reumatolog to jakieś nieporozumienie.Z łapanki, czy co? Wyglądał jak chłop oderwany od pługa, z żałobą za paznokciami! Jak może badać pacjentów mając takie ręce? Dobrze, że mnie nie dotknął. Poza tym spojrzał tylko na wynik ogólny badania, zamiast przejrzeć dokładnie składowe wydruki komputerowe, co robił nawet lekarz w sanatorium ;) o jakimkolwiek wywiadzie nie wspominając. Cała wizyta trwała może z 3 minuty. Zdaje się, że poproszę rodzinnego o nowe skierowanie i poszukam reumatologa gdzie indziej. Lato idzie, to słoneczko podleczy ;)
Ta reumatolog tragedia pazury czarne wstyd do tego ma problemy żeby dać skierowanie na badania chociaż jest prikaz ze szpitala i od ogólnej ale on nie widzi podstaw a może chłop się nie zna dzwoniłam do szpitala byli zbulwersowani i mam iść do innego reumatologa-TREGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do góry