Gorąco polecam Całodobową Lecznicę Chylonia i każdego weterynarza pracującego w niej. Podczas swojej wieloletniej pracy na rzecz bezdomnych zwierząt korzystałam z usług wielu weterynarzy, jednak to lekarze z lecznicy "Chylonia" wzbudzili moje największe zaufanie.

Dr. Bandura to nie tylko świetny specjalista ale przede wszystkim człowiek o dobrym sercu. Jest osobą kochającą zwierzęta, ma do nich wspaniałe podejście. To prawdziwy weterynarz z powołania, znający się znakomicie na tym co robi.

Dr. Nowak świetnie diagnozuje zwierzęta, jest jedynym weterynarzem w Trójmieście, który wiedział co jest mojej kotce. Jest na bieżąco z fachową literaturą i dzięki Niemu mój kot nadal żyje i tętni życiem, pomimo śmiertelnej choroby.

Dr. Zaranek to człowiek, który potrafi zachować zimną krew nawet w najbardziej kryzysowych sytuacjach, zawsze cierpliwy w stosunku do swoich małych pacjentów i klientów odwiedzających lecznicę. jest osobą wielce empatyczną, delikatnie obchodzi się ze zwierzętami, zachowując przy tym stanowczość.