Widok
Polecam
Witam!
Jestem po dwóch zabiegach tzn robiłam razem bikini i nogi. Po pierwszym razie nie chciałam wydawać opinii ale jestem na prawdę bardzo zadowolona. Należę do tych z ciemnym i dość mocnym owłosieniem. Po pierwszym zabiegu już włoski same wychodziły dosłownie po wyciągnięciu ich paznokciami, cebulki były zupełnie spalone. Drugi zabieg robiłam w sumie bo trzeba było powtórzyć a włosków prawie nie było. Obie Panie bardzo sympatyczne i dokładne :-)
Jestem po dwóch zabiegach tzn robiłam razem bikini i nogi. Po pierwszym razie nie chciałam wydawać opinii ale jestem na prawdę bardzo zadowolona. Należę do tych z ciemnym i dość mocnym owłosieniem. Po pierwszym zabiegu już włoski same wychodziły dosłownie po wyciągnięciu ich paznokciami, cebulki były zupełnie spalone. Drugi zabieg robiłam w sumie bo trzeba było powtórzyć a włosków prawie nie było. Obie Panie bardzo sympatyczne i dokładne :-)
Moja ocena
No+Vello Nomasvello
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6
Witamy serdecznie,
w komentarzu wspomniała Pani, iż wykonała Pani zabieg dwukrotnie. Nie należy się więc dziwić, że włoski odrosły. Fotodepilacja nie jest zabiegiem jednorazowym i w 100% usuwającym niepożądane włosy, ponieważ czasem owłosienie ciała wykazuje tendencję do odrastania. Informacja ta jest zawarta w formularzu świadomej zgody, który klient podpisuje na bezpłatnej próbie.
Polecam
Jestem po 5 zabiegach na pachy, 3 na nogi i 3 na bikini jestem bardzo zadowolona!! Zabiegi praktycznie są bezbolesne. Jeśli włosy wracają to moze nie zastosowałaś się do zaleceń? moze za szybko zakończyłaś ? Panie mówią ze trzeba patrzec indywidualnie, nie zawsze wszystkim musza wypaść włosy juz po 4 czy 5 zabiegach.