Widok

Polecam.

Szkoła bardzo nowoczesna. W salach i toaletach zawsze jest czysto. Kadra nauczycielska naprawdę WSPANIAŁA ! Poziom nauczania stoi na wysokim poziomie. Jedyna wadą jest mała sala gimnastyczna ,którą SP dzieli z gimnazjum. Polecam ją wszystkim ! ; )
Moja ocena
poziom nauczania: 6

zajęcia dodatkowe: 6

wyposażenie: 6

bezpieczeństwo: 5

ocena ogólna: 5

5.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
moje dziecko w tym roku poszło do tej szkoły do zerówki, i już mam niemiłe doswiadczenia,nie zrobiono dla rodziców zebrania przed rozpoczeńciem roku szkolnego,byłam w szkole kilka razy i za każdym razem odchodziłam z zerowymi informacjami,o książkach większość rodziców dowiedziała się 2 września,niektórzy tylko wraz z informacją o wyprawce dostali spis książek.Nauczycielka nie jest w stanie powiedzieć nic o obiadkach,świetlicy,potrzebnych dokumentach dla higienistki,wszystkiego trzeba się dowiadywać w innym miejscu,chodzić od księgowości po sekretariat i gabinet higienistki.Nawet informacje wywieszane są w różnych miejscach,część na wejściu do szkoły,część na wejściu do szatni a część obok szatni.Wiem,że za dwa dni będzie wywiadówka ciekawa jestem gdzie i o której godzinie i kiedy się tego dowiem! W szatni wieczny tłok,po kilka klas ma jedną szatnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sala gimnastyczna

nie widzialas malej sali gimnastycznej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry