Widok
Polecam !!!!!!!!!
Wykupiłam na grouponie wizytę w Pracowni Fryzjerskiej Leszek K i to był dobry wybór, którego nie żałuje. Od jakiegoś czasu mieszkam w Essen w Niemczech. Korzystając z okazji , ze będę w Polsce kupiłam sobie kilka grouponow w rożnych branżach. Z pakietu fryzjerskiego jestem mega zadowolona. Jakież było moje zdziwienie, kiedy to Pan Andrzej cały czas prowadził ze mną konwersacje w języku niemieckim. Perfekcyjnie wręcz władał językiem niemieckim ( jak się później okazało jest z wykształcenia tłumaczem ) a zabawa włosami to jego hobby . Ścięcie i kolor, którego jeszcze nie miałam na głowie wprawił mnie w zachwyt ( Pan Leszek zmieszał chyba z osiem kolorów ) czego do tej pory żaden fryzjer nie zrobił. Kolor perfekcyjny !!! A trwale keratynowe prostowanie włosów wyszło rewelacyjnie !!! Teraz nie muszę używać grzebienia przez ani prostownicy przez 5 miesięcy !!! Rewela. Jedyny mały minusik taki ze jak przyszłam o godzinie 10 rano to wychodziłam o godz 17:00 ;((( Juz umówiłam się na kolejna wizytę przed świętami, juz wiem gdzie będę latać do fryzjera, do mojego ukochanego Gdańska !!!
Moja ocena
Pracownia Fryzjerska
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 5
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6