Widok
Polecam
Zdecydowanie polecam & zachęcam
Jeżeli marzyliście kiedyś o studiowaniu w ramach partnerstwa to marzyliście o WSSE. Jestem na 3 roku i mam pewność, że jest wizja która uczelnia w postaci pania Kanclerz wdraża z mozołem w coddzienne życie. Moją piętą achillesową byłą matma Poi udał mi się z odrobiną pracy włąsnej zdać. Pozostałę przedmioty wykładane przez starannie dobrane grono akademickie, w taki sposób abyś miał przekonanie, że szkoła jest dla Ciebe a nie na odwrót. Polecam szkołę.
Jeżeli marzyliście kiedyś o studiowaniu w ramach partnerstwa to marzyliście o WSSE. Jestem na 3 roku i mam pewność, że jest wizja która uczelnia w postaci pania Kanclerz wdraża z mozołem w coddzienne życie. Moją piętą achillesową byłą matma Poi udał mi się z odrobiną pracy włąsnej zdać. Pozostałę przedmioty wykładane przez starannie dobrane grono akademickie, w taki sposób abyś miał przekonanie, że szkoła jest dla Ciebe a nie na odwrót. Polecam szkołę.
Moja ocena
poziom nauczania: 5
zajęcia dodatkowe: 4
wyposażenie: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.2
* maksymalna ocena 6
Jest to szkoła, właściwie nie uczelnia, na skraju bankructwa, gdzie pozornie nowe władze prawdopodobnie są wysłannikami starych władz. Mierny poziom nauczania, nauczyciele ( bo nie wykładowcy- wykładowca to ten, kto się rozwija) często na poziomie czystej miernoty. Buda ta jest powiązana z wymiarem przestępczości, podobnie jak Grudziądzka Szkoła Wyższa- toczą się postępowanie prokuratorskie o zwykłe złodziejstwo. Nie szanuje się tu nauczycieli, zajęcia czynione są na odwal, skracane, lub w ogóle się nie odbywają. Prośba do studentów o przenoszenie się do innej szkoły, gwarantującej odpowiedni poziom nauczania, wymagany przez szkolnictwo wyższe. Szkoda Waszego czasu i zaangażowania, szkoła ta powinna zostać natychmiast zlikwidowana i zamknięta, podobnie jak Grudziądzka Szkoła Wyższa. Nie warto tam studiować i marnować czasu, i tak szkoła ta, jak jej bliźniaczka GSW jest na skraju bankructwa.