Widok

Polecam

W tym salonie skorzystałam z oferty wystawionej przez państwa na portalu Klub Zniżek. I bardzo pozytywnie zostałam zaskoczona atmosfera w salonie i podejściem fryzjerki do klienta (Polecam , Pania fryzjerke w okularach, blondynke z krótkimi włoskami, przepraszam ale nie pamiętam imienia ,byłam 2 razy u tej pani i na pewno skorzystam nieraz jeszcze) ...Bardzo mi sie spodobało podejście p.Fryzjerki ze mimo tego ze byłam z tego portalu to zostałam potraktowana indywidualnie ( a to się b.rzadko zdarza w Salonie jak ktoś przychodzi z kartka :)) jak "normalna " klientka... i rzadko sie zdarza u fryzjera ze przed farbowaniem Fryzjerka przeprowadza konsultacje i wyraża swoje zdanie na temat doboru koloru moich włosów do mojego typu urody...i doradzi w czym będę sie lepiej czuła i pyta sie o takie małe szczegóły jak styl życia i charakter pracy aby wybrać odpowiednia fryzurę...byłam miło zaskoczona. fryzjerka była bardzo uprzejma i gadatliwa widać ze zna sie na rzeczy, ze robi to z pasja,a to sie rzadko zdarza u fryzjerów a co najważniejsze słucha życzeń klienta :) ...jestem bardzo zadowolona dziękuję i pozdrawiam :)
Moja ocena
Lea kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 6

5.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam , także polecam Panią Ole dzis skorzystałam jak zawsze z usługi fryzjerskiej. p.Ola jest poprostu przesympatyczna zawsze miła, uśmiechnięta,fachowa rozmowa przez przez telefom wszytsko wytłumaczy aż miło zadzwonić i poprostu to cudeńko tego salonu zawsze profesjonalnie wykonany usługę, zawsze wychodzę z salonu szczęśliwa nowa JA :) Polecam!!!
WITAM ,
Także polecam p.Ole jestem stała klientka chodzę regularnie co miesiąc do strzyżenia i co miesiąc wyglądam o 5 lat młodziej, gdyby nie wysokie ceny usług fryzjerskich w salonie to zapewne bym chodziła co tydzień nawet dla samej rozmowy :) polecam gorąco :)
do góry