Widok

Polecam :)

Fachowa obsługa oraz szybka realizacja a już nic nie wspomnę o rzetelnej i fachowej ekipie montującej. Ceny konkurencyjne
Moja ocena
BIS-Serwis kategoria: Okna i parapety
obsługa: 5

asortyment: 5

jakość usług: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie nie polecam usług firmy Bis Serwis.Towar został sfinansowany przez kredyt ratalny, który wpłynął na konto właściciela firmy. Zamówienie złożyłam na początku listopada. Nie otrzymałam towaru ani zwrotu pieniędzy. Pan Janowski chętny do współpracy dopóki nie otrzyma gotówki, później zapomina o kliencie, nie zjawia się w umówionym terminie, nie oddzwania, tłumaczy się się wymyślając dziwne historyjki. Oszczędzając sobie kłopotów radzę skorzystać z usług innej profesjonalnej firmy.
Informacja do Administratora: opis powyżej nie dotyczy właściciela firmy. Właściciel firmy Bis-serwis, nosi Całkowicie Inne nazwisko, być może to tylko pomyłka, jednak fakt jest faktem, że wpisane tu nazwisko może dotyczyć na przykład telewizyjnego schowmena Roberta, Janowskiego. Ale wydaje mi się, że pan Robert nie prowadzi sprzedaży okien czy drzwi w Gdańsku.

Dodatkowo zauważyłem, że bardzo podobny tekst został wielokrotnie wklejony w forum tej firmy. Jestem przekonany, że zabrania tego regulamin. Pozatym pokazuje to jedynie frustracje osoby, która takiego wpisu się dopuściła, a nie faktyczną opinie.

Biorąc powyższe podpowiadam by wyczyścić ten lub podobne wpisy na forum by oszczędzić użytkownikom transferu internetowego.
Niestety Użytkowniku dobrze wiesz,że właściciel firmy to nie Robert Jankowski, próbujesz ratować reputację koledze, ale to nic nie da.
do góry