Widok

Polecam :)

Jestem bardzo zadowolona, że chodziłam do tego gimnazjum! Nauczyciele dużo wymagali, uczyłam sie dobrze. Nie było łatwo, aby dostać bardzo dobre oceny, ale testy napisałam dobrze. Dostałam sie do jednego z lepszych liceów w Gdańsku, i chociaż mój wynik, który uzyskałam aby dostać sie do nowej klasy był jednym z gorszych, to teraz jestem jednym z lepszych ucznów. W gimnazjum nr 16 nauczyciele nie zawyżają ocen, tylko trzeba sobie na nie zapracować. Szkoła coraz bardziej sie rozwija pod względem wyposażenia. Sala gimnastyczna jest duża i dobrze wyposażona. Szkoła posiada kilka sal informatycznych i wyremontowane łazienki. Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły i chciałabym do niej wrócić! :)
Moja ocena
Gimnazjum nr 16 kategoria:
poziom nauczania: 5

wyposażenie: 4

bezpieczeństwo: 4

ocena ogólna: 5

4.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak nauczyciel chce to i tak Ci dowali

Jedno muszę przyznać, że jak jesteś arogancki, a przez to ulubieńcem nauczycieli, to możesz wiele zyskać. Ja mam wspaniały przykład, jak nauczycielka może pogrążyć uczniów których nie lubi. W pani KSB, spaprała oceny uczniom na dwa dni przed wystawianiem ocen semestralnych i nikt, jej nic nie zrobił, mimo reakcji uczniów i rodziców, na taką niesprawiedliwość. Jak tu wierzyć w moralność i pozytywne nastawienie nauczycieli i dyrekcji do uczniów. A teraz zbliża się koniec roku i wtedy pewnie znów nastanie zemsta i uczniowie dostaną po łapach ale ulubieńcy zyskają (bo pani musi zachować jakąś równowagę ocen). Ale teraz mam nadzieje że już tego tak nikt nie zostawi, dla dobra całej szkoły i uczniów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry