Widok
Polecam
Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola. Córeczka jest zadowolona, chętnie wstaje, żeby iść do dzieci. Uważam, że przedszkole ma bogatą ofertę. Są organizowane różne teatrzyki, wycieczki itp. Posiłki są przygotowywane na miejscu za co wielki plus :) Córeczka dużo rysuje, podśpiewuje różne piosenki i wtaca niektóre słowa po angielsku. Ja i ona jesteśmy zadowolone z tego, ze tam trafiłysmy :)
Moja ocena
Niepubliczne Przedszkole Na Wzgórzu
kategoria: Przedszkola
opieka: 6
zajęcia dodatkowe: 5
wyposażenie: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.4
* maksymalna ocena 6
Nie Polecam
Na stronie przedszkola jasno wynika, ze angielski jest w cenie. Niestety tak nie jest, aby dziecko miało godzinę angielskiego w przedszkolu trzeba zapłacić 140 zł. Inaczej niestety nie bedzie miało go w ogóle. Jakie wiec to angielskie przedszkole?
Niestety dla mnie to przedszkole to przechowalnia dzieci. Uważam, ze moje dziecko się tam zmarnowało.
Niestety dla mnie to przedszkole to przechowalnia dzieci. Uważam, ze moje dziecko się tam zmarnowało.
O nas
Wychowanie w 3 grupach wiekowych. J. angielski, opieka logopedy i psychologa, rytmika, gimnastyka, koncerty, przedstawienia, taniec w ramach opłaty stałej.Wyżywienie z naszej kuchni. Przyjmujemy dzieci od 2 roku życia. przedszkole jest czynne w wakacje.
Jest wyraźnie napisane... j. Ang w ramach opłaty stałej.... Niestety.... Za godzinę dziennie dopłaca sie 140 zł, a za 3 godziny dziennie chyba 250.. (Dokładnie nie wiem). Jesli dobrze pojdzie dowiedzą sie Panswto o tym na dniach adaptacyjnych tak jak ja :)
Wychowanie w 3 grupach wiekowych. J. angielski, opieka logopedy i psychologa, rytmika, gimnastyka, koncerty, przedstawienia, taniec w ramach opłaty stałej.Wyżywienie z naszej kuchni. Przyjmujemy dzieci od 2 roku życia. przedszkole jest czynne w wakacje.
Jest wyraźnie napisane... j. Ang w ramach opłaty stałej.... Niestety.... Za godzinę dziennie dopłaca sie 140 zł, a za 3 godziny dziennie chyba 250.. (Dokładnie nie wiem). Jesli dobrze pojdzie dowiedzą sie Panswto o tym na dniach adaptacyjnych tak jak ja :)
No i to wychowanie w grupach wiekowych rownież jest wątpliwa sprawa. Moje dziecko jako, ze nie było mnie stać na 3 godziny angielskiego dziennie zostało przydzielone do grupy "mieszanej" (odrzutkow?), ponieważ ta grupa nie robiła nic. Na wszystko byli za mali... Ponieważ były z nimi dzieci 2,5 letnie. Pasowania nie mieli, dnia mamy nie mieli. A gdy pytaliśmy czemu to słyszeliśmy, ze takie było założenie ze beda w mieszanej grupie, tylko nikt nigdy nie powiedział, ze to oznacza ze ciagle na wszystko beda za mali. Moje dziecko ma w tej chwili 5 lat. Nigdy nie brało udziału w żadnym przedstawieniu bo ciagle jest na to za małe. A gdy juz było najstarsze w tej grupie bo starsze dzieci odeszły do zerówki...
na jasełkach zostały przedstawione "a to nasza najmłodsza grupa" tak jakby 5 łatki nie istniały... Dodam, ze to tylko kropla w morzu mojego niezadowolenia. Mam ogromny żal do tego przedszkola. Bardzo żałuje ze gdy wybierałam przedszkole dla swojego dziecka nie znalazłam o nim żadnej opini. Juz wiem czemu...
na jasełkach zostały przedstawione "a to nasza najmłodsza grupa" tak jakby 5 łatki nie istniały... Dodam, ze to tylko kropla w morzu mojego niezadowolenia. Mam ogromny żal do tego przedszkola. Bardzo żałuje ze gdy wybierałam przedszkole dla swojego dziecka nie znalazłam o nim żadnej opini. Juz wiem czemu...