Widok
Polecam
Jestem stałą klientką cukierni Sowa głównie w Galerii Szperk , ale również w Pasażu Bosman. Panie są zawsze miłe , a w Szperku służa pomocą przy zamawianiu ciast, widac ,ze są dobrze przeszkolone i doskonale znają produkty , które sprzedają, na pytanie z czym jest dane ciasto zawsze uzyskuje wyczerpującą odpowiedź, także polecam cukiernię. Jedyne na co można narzekać to czas oczekiwania zwłaszcza w weekend, kolejki są ogromne i widać ,ze Panie mimo ,że pracują jak mróweczki nie są w stanie przyspieszyć obsługi jest ich widocznie za mało, jedna pani musi jednocześnie obsługiwać klientów i parzyć kawę ,ale taka ilość klientów świadczy tylko o wysokim poziomie cukierni i świetnych produktach.Zdecydowanie polecam,kawa przepyszna!
Moja ocena
Cukiernia Sowa
kategoria: Cukiernie i piekarnie
obsługa: 6
oferta: 5
jakość asortymentu: 5
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.6
* maksymalna ocena 6
Wszystko się zgadza panie przeszkolone są bardzo,doradzą jak potrzeba ale w centrum alfa w gdańsku chyba zapomniały podstawowych zasad higieny przekładają drożdżówki gołymi rękoma i po każdej oblizują palce.Nawet najlepsza obsługa i przepyszne wyroby nie zniwelują mojej niechęci do zakupu ochrzczonej drożdzówki.