Jestem bardzo zadowolona z usług Raw Art. Dzięki nim moja stara komoda, po latach spędzonych w piwnicy trafiła z powrotem na honorowe miejsce w mieszkaniu!
Z ofertą Raw Art by Anya zapoznałam się w grudniu, na Targach Młodej Sztuki które odbywały się w gdańskim Garnizonie. Okazało się, że oprócz sprzedaży różnych ręcznie wykonanych przedmiotów codziennego użytku (szkatułki, biżuteria etc.) pani Ania zajmuje się też tzw. kreatywną renowacją starych mebli. Po krótkiej rozmowie ustaliłyśmy, że zajmie się moją starą, dębową komódką, która ze względu na swój wiek niestety zamiast ozdabiać mieszkanie, szpeciła je i w związku z tym dawno temu wynieśliśmy ją do piwnicy.
Po trzech tygodniach nie poznałam swojego starego mebla: komoda została odświeżona, jej powierzchnię zeszlifowano i pokryto białą farbą (w specyficzny, przecierany sposób) - w tej chwili idealnie pasuje do naszego nowoczesnego wnętrza a każdy, kto do nas przychodzi jest pewien że kosztowała majątek.
Gorąco polecam wszystkim którzy mają w domu jakiś mebel, którego wygląd im nie odpowiada i nie bardzo mają pomysł co z nim zrobić :)