Widok
Polecam
Klub oferuje kompleksowe wsparcie polegające na indywidualnie dobranej diecie oraz zróżnicowanych zajęciach ruchowych. Ciekawym elementem oferty są cykliczne warsztaty degustacji zdrowych przekąsek oraz możliwość wspólnego morsowania w sezonie zimowym. Jedyną kwestą o którą musiałem zatroszczyć się sam to zajęcia na basenie, ale z tego co wiem w ofercie od maja nastąpią pewne zmiany…..
Polecam Klub Skutecznej Utraty Wagi – szczególne cenię sobie zdrowy rozsądek załogi klubu w podejściu do procesu tracenia wagi, zdrowego trybu życia, oraz zdobywaniu sprawności fizycznej. W klubie spotkałem się z indywidualnym podejściem do waszego problemu, możecie liczyć również na telefon od przyjaciela w razie dłuższej nieobecności na zajęciach ruchowych.
Zadaniem dietetyka jest nie tylko wymyślenie 5 posiłków w ciągu dnia które powinienem zjeść w odstępach 3 godzin ale przede wszystkim poukładanie człowiekowi w głowie pewnych informacji. Dagmara o tym wie.
Polecam Klub Skutecznej Utraty Wagi – szczególne cenię sobie zdrowy rozsądek załogi klubu w podejściu do procesu tracenia wagi, zdrowego trybu życia, oraz zdobywaniu sprawności fizycznej. W klubie spotkałem się z indywidualnym podejściem do waszego problemu, możecie liczyć również na telefon od przyjaciela w razie dłuższej nieobecności na zajęciach ruchowych.
Zadaniem dietetyka jest nie tylko wymyślenie 5 posiłków w ciągu dnia które powinienem zjeść w odstępach 3 godzin ale przede wszystkim poukładanie człowiekowi w głowie pewnych informacji. Dagmara o tym wie.
Moja ocena
Klub Skutecznej Utraty Wagi
kategoria: Dietetycy, leczenie otyłości
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6