Widok
Polecam
Polecam wszystkim Szkołę Nauki Jazdy Bis-Wiraż. Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo miłej i luznej atmosferze przez pana Franciszka. Szczególnie zaś polecam z pełnym przekonaniem Pana Tomasza. Świetny instruktor!Zawsze z poczuciem humoru i wyluzowany. Indywidualne podejście do każdego kursanta.
Czego nauczył mnie mój instruktor? Ogarniania sytuacji na drodze – oczy dookoła głowy! A przede wszystkim skupienia, myślenia i opanowania. Doskonale wiedział z czym mam trudności i co jeszcze potrzebowałam powtórzyć.. Wyjaśniał wszystko w zrozumiały sposób i zawsze do skutku. Twierdzisz, że umiesz? - to pokaż to .
PS. Dziękuję bardzo Panie Tomku za zaangażowanie i wolny czas jaki mi Pan poświęcał. Za dobrą atmosferę i podejścia do jazdy. Masz zły humor – nie wsiadaj do samochodu !
Czego nauczył mnie mój instruktor? Ogarniania sytuacji na drodze – oczy dookoła głowy! A przede wszystkim skupienia, myślenia i opanowania. Doskonale wiedział z czym mam trudności i co jeszcze potrzebowałam powtórzyć.. Wyjaśniał wszystko w zrozumiały sposób i zawsze do skutku. Twierdzisz, że umiesz? - to pokaż to .
PS. Dziękuję bardzo Panie Tomku za zaangażowanie i wolny czas jaki mi Pan poświęcał. Za dobrą atmosferę i podejścia do jazdy. Masz zły humor – nie wsiadaj do samochodu !
Moja ocena
Wiraż
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6