Bardzo polecam szkółkę Obelix :) Oba egzaminy państwowe - teorię i praktykę zdałam bezbłędnie za pierwszym podejściem ! Kurs bardzo szybko minął - ukończyłam go w dwa miesiące. Bardzo podobał mi się system planowania jazd- każda godzina zaplanowana tak, aby naprawdę rzetelnie przygotować kursanta do egzaminu - pojechać we wszystkie najważniejsze miejsca, przećwiczyć jazdę po skrzyżowaniach i manewry. Instruktorzy są zaangażowani, świetnie potrafią przekazać swoją wiedzę, jazdy przebiegają w fajnej bezstresowej atmosferze i naprawdę zależy im na tym, żebyście podchodzili do egzaminu dobrze przygotowani i pewni siebie :) Dużym plusem jest też egzamin wewnętrzny, który pozwala ocenić co jeszcze warto poćwiczyć przed egzaminem w pordzie. W szkółce jest możliwość jazdy z kilkoma różnymi instruktorami co jest bardzo cennym doświadczeniem. Miałam okazję jeździć aż z pięcioma, jednak głównie uczyli mnie Maciej i Daniel, którym jeszcze raz dziękuję za wszystkie jazdy, cenne porady i świetne przygotowanie do egzaminu bo to dzięki Wam zdałam za pierwszym razem i to z takim wynikiem ;)
Bardzo Polecam :)