Nie jest łatwo wybrać szkołę jazdy w Gdyni, bo jest ich kilkadziesiąt i wiele z nich ma bardzo dobre opinie. Do wyboru Akademii Dobrej Jazdy przekonało mnie doświadczenie Maćka i Marka, świetne opinie oraz własne obserwacje sąsiadującej (znanej) szkoły jazdy :) Lepszej decyzji nie mogłam podjąć! W tej szkole stawia się na jakość, profesjonalizm i życzliwą atmosferę, a kursanci są zawsze na pierwszym miejscu. Dzięki dopasowaniu planu wykładów i jazd do moich potrzeb udało mi się bezboleśnie pogodzić pracę z kursem. Zajęcia teoretyczne są prowadzone ciekawie, z dużą liczbą przykładów z życia wziętych. Instruktorzy Akademii są rewelacyjni - zawsze otwarci i pomocni, posiadają ogromne pokłady cierpliwości, energii, dobrego humoru i do każdego mają indywidualne podejście, a co najważniejsze, starają się wypuścić w świat kursantów, który nie tylko pomyślnie zdadzą egzamin, ale i będą sobie świetnie radzili jako samodzielni kierowcy. Maciek i Marek, z którymi głównie jeździłam, wykonali kawał dobrej roboty, dzięki czemu egzamin zdałam za drugim razem. Cieszę się, że swoja przygodę z prowadzeniem samochodu zaczęłam z Akademią Dobrej Jazdy - lepszego startu nie mogłam sobie wymarzyć!