Widok

Polecam wzystkim mniej wiedzącym:)

Panie z tej perfumerii naprawde znają sie na rzeczy. Zawsze wychodze zadowolona! Bardzo fajnie doradzają. Juz nie muszę się martwić, że źle wybrałam jakis kosmetyk. Ostatnim razem jedna z Pań (żałuje, ze nie znam imienia..ale Pani w krtótkich włosach:)) świetnie doradziła mi kolor szminki. Za kazdym razem, gdy sie maluję cieszę się jak dziecko:)
kilka razy nawet dzwoniłam do ww perfumerii, gdy czegos nie wiedziałam lub wolałam się upewnić czegos odnosnie trików makijazowych lub pielegnacji. Panie zawsze odpowiadają wyczerpujaco. Wiem, ze mogę na Nie liczyć. Bardzo polecam tę perfumerię, bo własnie TA obsługa buduje ufnośc, której brakuje w innych 3miejskich drogeriach. Alfa kompeltnie nie jest mi pod drodze, jednak wole poswiecić więcej czasu aby dojechac tam.. niz pójśc do Madisona, Galerii czy do CH morena.
Dziewczyny, bardzo dziękuje!
oby tak dalej!
Alicja
Moja ocena
obsługa: 6

asortyment: 6

promocje: 4

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
oj chyba jakaś pani z duglasa miała premię od ilości pozytywnych komentarzy
z calym szacunkiem, ale jakos trudno mi sobie wyobrazic, ze ktos, nawet bardzo zadowolony - siada do komputera i pisze na pol strony pozytywną opinię.
ale moze się mylę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobre sobie
ale PR sklepu jest czujny i pisze peany !!
a prawda jest taka że jeden beznadziejny pracownik moze zepsuć wizerunek sklepu na który pracuje wiele osób...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry