Widok
Polecam z całego serca!
Po odbytym kursie w innej szkole oblałam egzamin praktyczny trzykrotnie. Wykupiłam dwie dodatkowe godziny i trafiłam na Mariusza, który spadł mi z nieba, ponieważ wytłumaczył mi manewry oraz poprawił ewentualne błędy.
Dzięki niemu podszkoliłam swoje umiejętności, a przede wszystkim odzyskałam wiarę w siebie, której już prawie nie było :)
Mariusz to człowiek z sercem na dłoni, profesjonalista i instruktor z powołania, który chce przekazać innym swoją wiedzę, przede wszystkim cierpliwy i wprowadzający świetną atmosferę, więc serdecznie polecam wszystkim tym, którzy wątpią w to, że zdadzą, bo jak widać da się - egzamin zdany od razu :)
Dzięki niemu podszkoliłam swoje umiejętności, a przede wszystkim odzyskałam wiarę w siebie, której już prawie nie było :)
Mariusz to człowiek z sercem na dłoni, profesjonalista i instruktor z powołania, który chce przekazać innym swoją wiedzę, przede wszystkim cierpliwy i wprowadzający świetną atmosferę, więc serdecznie polecam wszystkim tym, którzy wątpią w to, że zdadzą, bo jak widać da się - egzamin zdany od razu :)
Moja ocena
O.S.K. OBELIX
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6