Widok

Polecam z czystym sumieniem.

Do Baltic Group trafiłem z polecenia znajomego, który współpracuje z firmą już dłuższy czas. Potrzebowałem wsparcie przy biznes planie, ale w trakcie okazało się, że zakres działań (dotacje, leasing, miejsca pracy itd.) może być dużo szerszy co bardzo mnie ucieszyło, gdyż jako osoba początkująca nie mam doświadczenia w tych tematach. Do tej pory udało się pozyskać dotację na rozpoczęcie działalności, leasing na używane auto i zrealizować biznes plan (swoją drogą fajna forma współpracy w pisaniu, gdzie musiałem uczestniczyć na każdym kroku). Firma pomogła też w wyborze opodatkowania, poleciła biuro rachunkowe czy zweryfikowała umowy do podpisania, tak, że ja mogłem się skupić tylko na świadczonych usługach. Wszystko w bardzo przystępnych cenach, które nawet jeśli nie są najniższe, to na pewno warte każdej wydanej złotówki. Dzisiaj nie wyobrażam sobie jak by to wyglądało, gdybym musiał sam biegać po urzędach i wszystko załatwiać....
Moja ocena
Baltic Group kategoria: Doradztwo
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo się cieszymy, że mogliśmy pomóc. Liczymy, że nadal będziemy współpracować przy rozwoju firmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry