Korzystałam z usług fryzjerskich w tym salonie, trafiłam do pana Rafała. Pan Rafał dokonał tego, co zdaniem innego fryzjera było niemożliwe i poprawił to, co podobno było "niewykonalne". Po prostu czarodziej koloru. Ten fryzjer wie co i jak- jest kreatywny, bardzo profesjonalny a jednocześnie bardzo miły i kontaktowy. Podobało mi się też, że pan Rafał całą uwagę poświęcił mi- w tym salonie nie ma "roboty taśmowej", czyli jedna klientka siedzi z farbą a drugiej już się farbę nakłada. Fryzjer jest całkowicie skupiony na jednej klientce, co w salonach fryzjerskich jest chlubną rzadkością. Kolor wyszedł idealnie taki, jak chciałam a pan Rafał potrafił poradzić, odradzić, polecić.
Wystrój salonu przyjazny klientowi, jest czyściutko, wyróżnia się pełną prostoty elegancją. Parzą wspaniałą kawę. Tu się czuje, że w tym salonie klient jest naprawdę ważny a jego potrzeby są spełnione w 100%. Ceny- nie wyższe niż w innych uznanych salonach. W Abacosun na Górnej Oruni przeszłam prawdziwą wiosenną metamorfozę- fryzura i kolor natychmiast odświeżyła twarz i odjęła dobrych kilka lat.
Dziękuję, panie Rafale.