Widok

Polecam zdecydowanie!

Polecam Panią doktor. Leczę się od września. Pani doktor ma dużą wiedzę i doświadczenie. Prosto tłumaczy zasady leczenia i mechanizm choroby. Jest miła, konkretna i cierpliwie słucha pacjenta, wypytuje o wszystkie objawy, nie spieszy się podczas wizyty. Ceny wizyt są adekwatne do usługi. Polecam chorym na tarczycę i nie tylko.
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani doktor przyjmując prywatnie może posiada wszystkie te dobre cech wymienione przez pacjentkę. Przyjmując na ubezpieczenie w przychodni w Nowym Porcie jest niesympatyczną, wredną, mającą humorki kobietą. Chorych przyjmuje z łaską nie polecam Pani doktor Kałas.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli to prawda, to świadczy jak najgorzej o lekarzu. Nawet brak czasu i tłum pacjentów nie zwalniają z kultury - albo jest się dobrze wychowanym, albo nie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od kilku lat leczę się u pani dr w Nowym Porcie na NFZ i tylko jeden raz spotkałam się z jej złym humorem. Sądzę, że każdemu może się zdarzyć gorszy dzień. Poza tym jednym wyjątkiem nie mogę o pani dr powiedzieć złego słowa. Jest doskonałym fachowcem i zawsze odnosiła się do mnie właściwie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Dr Kałas

Niestety też zawiodłam się na Pani Dr pomimo wielu pozytywnych opinii. Moja wizyta trwała niecałe 5 minut. Dowiedziałam się, że niepotrzebnie przyszłam bo ma wielu innych pacjentów, a mi nic nie jest pomimo iż leczę się od 5 lat na tarczycę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry