Widok
Konsulat...
Kultury...... Niekulturalne zakłóca spokój mieszkańców pobliskich bloków. ... Głośniki wystawie na patio, goście a w szczególności baby drą gęby bo inaczej tego nie można nazwać. Centralnie nam pod oknami!!!!!
Ja się pytam który łeb... W takiej zabudowie i ,, studni,, akustycznej na to pozwolił? Zero szacunku dla mieszkańców a to ja place podatki w tym mieście czego w tej chwili bardzo żałuję.
Ja się pytam który łeb... W takiej zabudowie i ,, studni,, akustycznej na to pozwolił? Zero szacunku dla mieszkańców a to ja place podatki w tym mieście czego w tej chwili bardzo żałuję.
Hmm mieszkanie obok stoczni
mieszkasz obok stoczni i wymagasz ciszy ??? bardzo ciekawe, to tak jak mieszkać przy lotnisku i narzekać na samoloty bo latają i również hałasują. A o podatkach bym się nie wypowiadał bo sądzę, że w porównaniu do Ciebie to 100cznia płaci więcej. Ogólnie w mieście nie znajdziesz ciszy jak byś nie wiedział, więc proponuje się wyprowadzić na wieś bo jak wybierzesz inne miejsce w mieście to bez imprezy obok ale z uciążliwymi sąsiadami albo czymś innym na przykład zapachem szadułek co też będzie uciążliwe.
No tak
Gdańsk , miasto snu utraconego. Każdemu przeszkadza hałas a żyją podobno od lat pod stocznia ? Ja tam mieszkałem i wyniosłem się na Chełm. A teraz do rzeczy tam jeżdżą SKM, autobusy, kiedy stocznia była duża i mocarna było głośno. A teraz mieszkańcom przeszkadza hałas ? To się wyprowadzać proponuję może do lasu ? Albo działaczka nad jeziorem ? A nie mieszkać w środku miasta i mieć problem że mieszkam w mieście ? Przy tych cenach za m w tej lokalizacji spokojnie starczy na alternatywa :)
To jest teren przemyslowy. Tu musi byc glosno
To ze ktos wybudowal obok budynki, nie moze nakazywac zeby ze stoczni zrobic biblioteke. Niech sie mieszkancy w czubek nosa pocaluja. Idealnym miejscem na taki imprezy jest stocznia. I tepic trzeba takie glosy mieszkancow. Bo zaraz sobie ktoś domek przy obwodnicy postawi i bedzie wymagal obnizenia predkosci do 40, kolo lotniska juz byly protesty ze samoloty lataja. Jeszcze raz: tepic takich malkontentow
jak można walczyć z hałasem w stoczni.
Po jaką cho... jest ta stocznia, statków już nie budują prawie.
Imprezy w miejscu gdzie nikt nie mieszka też nie można.
Ludzie się bawią, żyją, zostawiają kase itp
A tu znowu coś komuś przeszkadza. Więcej nowych bloków postawcie i niech zjadą się z całej Polski ludzie którzy będzie oczekiwać ciszy.
Może zróbcie z Gdańska miasto - CISZY ! o 17 wyłączamy prąd, zaraz poruszania się czegokolwiek, zamknąć okna bo ktoś pierdnie za głośno.
Imprezy w miejscu gdzie nikt nie mieszka też nie można.
Ludzie się bawią, żyją, zostawiają kase itp
A tu znowu coś komuś przeszkadza. Więcej nowych bloków postawcie i niech zjadą się z całej Polski ludzie którzy będzie oczekiwać ciszy.
Może zróbcie z Gdańska miasto - CISZY ! o 17 wyłączamy prąd, zaraz poruszania się czegokolwiek, zamknąć okna bo ktoś pierdnie za głośno.
Jak ktoś łazi w te miejsca wiecznie napity lub naćpany to nie widzi tych wszystkich budynkow mieszkalnych w około. W jajbliższym sąsiedztwie mieszka tam około 300-rodzin. Ale ktoś taki jak ty twierdzi że tam nikt nie mieszka., więc jest jeden wniosek, przestań ćpać lub zmień dilera, tam jest ich mnóstwo.